4/5 TRAFIONE NA FORUM
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: 4/5 TRAFIONE NA FORUM
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratuluję. Świetna wygrana 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Super wygrana, oby jak najwięcej takich 

- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Piękne trafienie , brawo
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za gratulacje
"od każdej wygranej przypadającej na jeden zakład prosty powyżej 2 280 zł, w momencie wypłaty potrącane jest 10% podatku od wygranych"
więc te czwórki będą chyba zakładami prostymi i podatku nie będzie. Dowiem się jutro i dam znać
Szkoda że od razu nie wrzucili wszystkiego na konto gracza. Mniej by było zachodu. Przecież i tak wszystkie moje dane już mają

556.80 zł otrzymałem od razu na konto gracza a w sprawie 3522.00 zł dostałem maila że mam przyjść do oddziału. Ale jest dopisek że:Amigo007 pisze: ↑14 maja 2022, 20:07Gratulacje Nutaharion. I co najlepsze, to wygrana chyba od razu została przypisana do portfela gracza. Bez podatku, i bez kłopotu. Wszystko online, i można odrazu wypłacać. Pojedyncza wygrana, nie przekroczyła 2250zł. 12x trójka, + 3x czwórka. Dobrze płatna. Gratulacje.
"od każdej wygranej przypadającej na jeden zakład prosty powyżej 2 280 zł, w momencie wypłaty potrącane jest 10% podatku od wygranych"
więc te czwórki będą chyba zakładami prostymi i podatku nie będzie. Dowiem się jutro i dam znać

Szkoda że od razu nie wrzucili wszystkiego na konto gracza. Mniej by było zachodu. Przecież i tak wszystkie moje dane już mają

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nie będzie podatku miałam pare wygranych w systemie, ani razu w oddziale go nie pobrali 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ale co to za dziwne rozdrobnienie? Żeby 556,80zł tylko dopisać do konta gracza, a po 3522zł udawać się do oddziału? Dla mnie osobiście był by to problem, bo najbliższy oddział mam dość daleko. Nie w swoim mieście przynajmniej. Czyli specjalnie musiałbym jechać do oddziału. A ten email o pobraniu 10% od wygranej, świadczy o ich niekompetencji. Przypilnuj ich, żeby Ci nie ukradli czasami 352,20zł. Nie powinno być pobrane, ale kto ich tam wie, w mailu napisali że pobiorą 10%.. No i właśnie powinni to od razu wrzucić do portfela gracza, a nie robić problemy. I zmuszać kogoś do udania się do oddziału (problem, jak nie ma takiego w swoim mieście). Jakby to była nie wiadomo jak gigantyczna wypłata..
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratulacje ,zawsze to już jakaś wygrana.
U nas to w tym roku o trójce nawet nie ma co marzyć ,tak cienko... 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Nie wiem czemu to podzielili na trójki i czwórki i traktują to tak różnie, nie wiem czemu nie wrzucili wygranej od razu do konta gracza skoro mają wszystkie moje dane tylko kazali mi gdzieś jeździć
Też mi się to nie spodobało bo zajęło to ponad godzinę
Wielu rzeczy w tej firmie nie rozumiem no ale po swoje szekle musiałem pojechać
Pieniądze wziąłem na przelew. Wygrana będzie bez podatku - tyle dobrze.
Raz jeszcze dziękuję za gratulacje i również wszystkim Wam życzę potrzeby wizyty w oddziale

Wielu rzeczy w tej firmie nie rozumiem no ale po swoje szekle musiałem pojechać

Raz jeszcze dziękuję za gratulacje i również wszystkim Wam życzę potrzeby wizyty w oddziale

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)