Powtórzę kolejny raz, mini to gra okrutna. Ja często skreślałem ale ostatni czasy zacząłem grać na 3 zakłady CT.
tutaj zabawa w skreślanie to według mnie jest spalona w 90% ( chyba ze mamy mokry sen w nocy przed losowaniem i wyśnią nam się liczby

)
Jeszcze mi po głowie chodzi czy nie ustanowić sobie tez trzech stałych zakładów i ewentualnie je tylko modyfikować w razie wypadnięcia 2/5 w jednym z nich.
A tak się przyglądałem po dzisiejszym losowaniu i wydaje mi sie ze można by było takimi trzema stałymi próbować na taki sposób jaki dzisiaj wypadły liczby, czyli trzy małe z początku oraz dwie gdzieś pod sposobem blisko siebie ustawione. Gdyby popatrzeć w historie losowań to takich losowań jest bardzo dużo. Może tu jest jakiś sposób?
Według mnie tu jest bardziej realna 3/5 niż bieganina po całym kuponie na oślep.
Do tego można ewentualnie dokooptować 1 zakład na CT na 10 losowań. Bo i tak tez padają "piątki"
szkoda ze na FB Lotto zaprzestało publikować co tygodniowych informacji o wygranych z podaniem w jaki sposób piątka padła. Lubiłem poczytać.
Jeszcze wspomnę o Lotto, mam sposób ze okroiłem typowanie na kuponie do zakresu 1-28/29 bo niemal co drugie/trzecie losowanie takie wypada. Dziś to napisze ze chyba zacznę wierzyć w "teorie spiskowe" bo już nie pierwszy raz ograli mnie ( losując liczby totalne obok) do minimum 5/6 .......
I tak się zastanawiam czy nie dokooptować drugiego zakładu idąc po śladach pierwszego ale logika podpowiada znowu ze i tu się tez moze obrokami skończyć.