Przepraszam że się wtrącam, ale w którym Auchanie masz zdrapkomat szczęśliwy, może i ja bym podjechał.
Lotek [603]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Lotek [603]
To ten z Inmedio czy tam kolporterze? Ja raczej wyżej w galerii przymorze, chociaż tam roznie ze szczęściem. Najlepiej wychodze w spożywczakach
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Inmedio, kolportera tam nie ma 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Widziałem dzisiaj akcje dziadek z babcią wzięli po słoniku a kupowali Lotto z plusem i 2 słoniki czyli 6 zyli wydali i dziadek nie zdrapał Zwierząt tylko od razu wygrana i zdrapał 40 000 . I odrazu do kolektorki Pani wypłaci. Ona Z Drapała zwierzęta a tam byłam owca koza Królik ślimak tłumaczy jemu że nie ma słonia trwało to około 4-6 min Oczywiście w tym czasie powatarzał wielokrotnie że jest wygrana napisane a nie przegrana ale nie dało się jemu przetłumaczyć i w końcu zablokował kolejkę i pomału Pani wytłumaczyła ale trwało to łącznie z 15 minut. Mało to jakiś koleś grał w keno na stałe liczby i powtarzał co chwile kupony . I on nie mógł puścić jak skończyły mu się Kupony na dane losowania. Mało to on grał z Mnożnikiem i stawką razy dwa na 8 liczb. Poszedł mnożnik razy 4 i trafił 6 liczb. Nie mógł puścić jak klął że stracił 352 złote i że napisze skargę . Mało to wyszedłem z kolektury i poszedłem do spożywczego obok i dziadek i babcia tam robili dalej zakupy a On truje jej że wygrana była ale oszukali…
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Dzisiaj drapnąłem 2 słonie i na jednym było powalające 5zł (129), a i tak na razie to mój rekord w tej edycji...
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Na yt też ktoś kiedyś paczkę kupił i zdrapał zwierzaki i 500 zł i chwalił się ze 500 wygrał, drugi drapacz powiedział, że słoń musi być, jakiś mniej znany kanałKrzysiek300 pisze: ↑01 gru 2021, 17:29Widziałem dzisiaj akcje dziadek z babcią wzięli po słoniku a kupowali Lotto z plusem i 2 słoniki czyli 6 zyli wydali i dziadek nie zdrapał Zwierząt tylko od razu wygrana i zdrapał 40 000 . I odrazu do kolektorki Pani wypłaci. Ona Z Drapała zwierzęta a tam byłam owca koza Królik ślimak tłumaczy jemu że nie ma słonia trwało to około 4-6 min Oczywiście w tym czasie powatarzał wielokrotnie że jest wygrana napisane a nie przegrana ale nie dało się jemu przetłumaczyć i w końcu zablokował kolejkę i pomału Pani wytłumaczyła ale trwało to łącznie z 15 minut. Mało to jakiś koleś grał w keno na stałe liczby i powtarzał co chwile kupony . I on nie mógł puścić jak skończyły mu się Kupony na dane losowania. Mało to on grał z Mnożnikiem i stawką razy dwa na 8 liczb. Poszedł mnożnik razy 4 i trafił 6 liczb. Nie mógł puścić jak klął że stracił 352 złote i że napisze skargę . Mało to wyszedłem z kolektury i poszedłem do spożywczego obok i dziadek i babcia tam robili dalej zakupy a On truje jej że wygrana była ale oszukali…
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Widocznie nie trafił na mnie na kozaka ja bym mu wyjaśnił 
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wczoraj po raz pierwszy wydrapałyśmy z córką dwa słonie warte 80zł.
Byłyśmy na wyjeździe w popularnej galerii i na odchodne wzięłyśmy dwa losy. Pierwszy pusty, w drugim córa wydrapała te dwa słonie i ja do niej mówię- masz dziecko 2zł. Dziecko drapie dalej, a tu niespodzianka. Od razu wypłacone, zostało nam tylko potwierdzenie wygranej.