Wszystko się zgadza! Więc zostaw te informacje (tzn w takiej formie) dla siebie.Dirtyang94el pisze: ↑06 lis 2021, 8:47Nie musze z każdą zdrapka latac i jej fotografowac
Dodano po 3 minutach :
Na innych tematach o zdrapkach tez wysokich wygranych nie fotografowali i nikt się nie pruł ale myslta co chceta ja swoje wiem to mi wystarczyten tysiak byl dla mnie a nie uczestników forum
![]()
![]()
Pewnie, że nie musisz, z tym że na tym forum przerabialiśmy już kilka sytuacji, w których ktoś pisał różne (również mało prawdopodobne rzeczy) a nie miał zdjęć na potwierdzenie. Ja Ci wierzę, bo 1000 zł w Lotku na starym i nowym forum padł i to chyba nie raz. Tak czy siak gratulacje, ale na przyszłość, naprawdę warto zrobić zdjęcie, choćby na pamiątkę, bo 1000 zł w zdrapce (i to za złotówkę) to już jest naprawdę tłusta wygrana, którą można się chwalićDirtyang94el pisze: ↑06 lis 2021, 8:47Nie musze z każdą zdrapka latac i jej fotografowac
Dodano po 3 minutach :
Na innych tematach o zdrapkach tez wysokich wygranych nie fotografowali i nikt się nie pruł ale myslta co chceta ja swoje wiem to mi wystarczyten tysiak byl dla mnie a nie uczestników forum
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 23 gości