Duży Lotek [595]
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Duży Lotek [595]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Lottolotek22
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Jestem bardzo ciekaw czy nowa zdrapka „Lotek” - mająca już niezliczoną ilość edycji będzie nawiązywać do „Lotka” który towarzyszył zdrapkom od 1999 do 2009.. Byłoby fajnie go ponownie zobaczyć na zdrapce, ostatnio był na brązowym „Super Vabanku” z workami, który się zakończył bodajże w 2012 roku. Nie tak dawno Totalizator zgłosił nowe prawa od tego znaku, podobnie jak do hasła : Duży Lotek, żeby wygrać trzeba grać! Idąc zamysłem tej zdrapki fajna byłaby tez w formie „Multi Lotka” czy „Express Lotka”. Jako ciekawostkę dodam że TS ma prawa do znaków i nazw „Bingo Lotek, Audio Lotek, Tele Lotek, Duży Lotek, Mutli Lotek Plus, Express Lotek. Lotek”.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
O proszę, kolega był kiedyś na starym forum, witamyLottolotek22 pisze: ↑26 sie 2021, 22:54Jestem bardzo ciekaw czy nowa zdrapka „Lotek” - mająca już niezliczoną ilość edycji będzie nawiązywać do „Lotka” który towarzyszył zdrapkom od 1999 do 2009.. Byłoby fajnie go ponownie zobaczyć na zdrapce, ostatnio był na brązowym „Super Vabanku” z workami, który się zakończył bodajże w 2012 roku. Nie tak dawno Totalizator zgłosił nowe prawa od tego znaku, podobnie jak do hasła : Duży Lotek, żeby wygrać trzeba grać! Idąc zamysłem tej zdrapki fajna byłaby tez w formie „Multi Lotka” czy „Express Lotka”. Jako ciekawostkę dodam że TS ma prawa do znaków i nazw „Bingo Lotek, Audio Lotek, Tele Lotek, Duży Lotek, Mutli Lotek Plus, Express Lotek. Lotek”.

Wiem o czym mówisz, ja jeszcze miałem okazję drapać te losy gdzie zamiast niebieskiego logo zdrapki był żółty słonik. Niżej przykład, słonik jest w prawym dolnym rogu.
Nowa edycja Lotka ma wejść w listopadzie i możliwe że nie będzie to zwykła edycja a jakaś specjalna. Może faktycznie powołają się na te stare logo.
P.S. o tych prawach do znaku można gdzieś przeczytać?
- Lottolotek22
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Bardzo mi miłogrzybek pisze: ↑27 sie 2021, 0:02O proszę, kolega był kiedyś na starym forum, witamyLottolotek22 pisze: ↑26 sie 2021, 22:54Jestem bardzo ciekaw czy nowa zdrapka „Lotek” - mająca już niezliczoną ilość edycji będzie nawiązywać do „Lotka” który towarzyszył zdrapkom od 1999 do 2009.. Byłoby fajnie go ponownie zobaczyć na zdrapce, ostatnio był na brązowym „Super Vabanku” z workami, który się zakończył bodajże w 2012 roku. Nie tak dawno Totalizator zgłosił nowe prawa od tego znaku, podobnie jak do hasła : Duży Lotek, żeby wygrać trzeba grać! Idąc zamysłem tej zdrapki fajna byłaby tez w formie „Multi Lotka” czy „Express Lotka”. Jako ciekawostkę dodam że TS ma prawa do znaków i nazw „Bingo Lotek, Audio Lotek, Tele Lotek, Duży Lotek, Mutli Lotek Plus, Express Lotek. Lotek”.![]()
Wiem o czym mówisz, ja jeszcze miałem okazję drapać te losy gdzie zamiast niebieskiego logo zdrapki był żółty słonik. Niżej przykład, słonik jest w prawym dolnym rogu.
Nowa edycja Lotka ma wejść w listopadzie i możliwe że nie będzie to zwykła edycja a jakaś specjalna. Może faktycznie powołają się na te stare logo.
P.S. o tych prawach do znaku można gdzieś przeczytać?

Lotek :
https://ewyszukiwarka.pue.uprp.gov.pl/search/pwp-details/Z.457103
Duży Lotek, żeby wygrać trzeba grać (tutaj prawo uzyskali rok temu) ;
https://ewyszukiwarka.pue.uprp.gov.pl/search/pwp-details/Z.506199
Resztę można znaleźć po wyszukaniu frazy „Lotek”.
Super Vabank to była swego czasu jedna z moich ulubionych zdrapek, często zdarzały mi się same 2 zł w obydwóch workach

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
No ja też wolałem te stare wersje vabank. W tym za 2zł niezbyt mi szło ale w tym za 1zł wydrapałem nawet 50 i 100zł.
Dzięki za linki ;)
Dzięki za linki ;)
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
Bardzo ładna zdrapka. Kupię nie raz na pewno 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Fakt, taka kultowa

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Ta zdrapka będzie hit sprzedaży. Bonus 7 wyhamuje
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Jutro start. Nie mogę się już doczekać
Dawno chyba nie wyczekiwałem tak premiery. Mam nadzieję, że zdrapka spełni nasze oczekiwania 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja też już zacieram rączki
Po prostu ta zdrapka ma charakter, którego brakuje wielu innym dzisiejszym zdrapkom.
Jesli zdrapka będzie się dobrze sprzedawać a najpewniej tak będzie to z chęcią ujrzałbym kolejne z tej serii np. zrobić taki mini lotek za 2 lub 3zł
albo twój szczęsliwy numerek.

Jesli zdrapka będzie się dobrze sprzedawać a najpewniej tak będzie to z chęcią ujrzałbym kolejne z tej serii np. zrobić taki mini lotek za 2 lub 3zł