Deszcz Pieniędzy [594]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Deszcz Pieniędzy [594]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Re: Deszcz Pieniędzy [594]
O matko, jak oni schrzanili wizualnie tę zdrapkę... to jest jakaś tragedia. Już sobie wyobrażam co grzybek napiszę na jej temat... Grzybku pociśnij ich!
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Zrobili z tego Czarnego Konia. A co ma związanego z deszczem toffi, ananas, palma i pozostałe symbole? Ciężko im wymyślić motywy jesienne np. liście, kalosze, rękawiczki….
- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Wygląda, jakby pierwotnie miała wyjść na jakiegoś 11 listopada - i kolorystyka i pogoda się zgadza
Na samym początku drapania najbardziej lubiłam złotówki i dwuzłotówki (moimi szczęśliwymi były Super VaBank i Czarny Koń), ostatnio ciężko o cokolwiek dobrego w tym przedziale (pozostałe z fajnych to dla mnie Lotek i VaBank). Wezmę premierowo i się zobaczy, może zaskoczy, ale faktycznie uderza ze strony TS (kolejny raz) brak spójności treści z formą, jakby robili to na szybko, na odwal się, byle tylko kasę ciągnąć.

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Dokładnie to samo pomyślałem... Te symbole to takie trochę z du**

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Z wyglądu okropna. Ja wiem że zdrapka ma przyciągać wzrok klienta ale ta wygląda po prostu dziwnie, przekombinowana.
Co do pola gry i jego zasad. Też wolałem wcześniejsze wcielenie z dwiema grami choć te też mi się podoba. 10 pól do zdrapania, jakość graficzna symboli dobra no i przede wszystkim warstwa delikatna a nie to co w worku.
Ale jak już draper słusznie zauważył symbole dziwne dobrali. Jak ktoś pamięta to w 1 edycji drzewka szczęścia były symbole tj. Deszcz, chmura, piorun, liść, słońce wystarczyło dorobić kałuża, kropla, wiatr i zdrapka byłaby bardzo klimatyczna.
A tabela... powiem tak pula przeznaczona na 30zl jest odpowiednia ale zamiast 135.000 po 30 lepsze by bylo 90.000 z 45zł. Wtedy deszcz uznałbym za jedną z lepszych zdrapek za 2zł. A tak to jest po prostu średnia.
Co do pola gry i jego zasad. Też wolałem wcześniejsze wcielenie z dwiema grami choć te też mi się podoba. 10 pól do zdrapania, jakość graficzna symboli dobra no i przede wszystkim warstwa delikatna a nie to co w worku.
Ale jak już draper słusznie zauważył symbole dziwne dobrali. Jak ktoś pamięta to w 1 edycji drzewka szczęścia były symbole tj. Deszcz, chmura, piorun, liść, słońce wystarczyło dorobić kałuża, kropla, wiatr i zdrapka byłaby bardzo klimatyczna.
A tabela... powiem tak pula przeznaczona na 30zl jest odpowiednia ale zamiast 135.000 po 30 lepsze by bylo 90.000 z 45zł. Wtedy deszcz uznałbym za jedną z lepszych zdrapek za 2zł. A tak to jest po prostu średnia.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Aż dziw, że przez cały ten nienormalny czas nie wypuścili jeszcze do tej pory zdrapy z motywem aktualnego symbolu zniewolenia ludzi, czyli kagańcem lub kto woli maseczką
Zdrapka w stylu np. w polu drapania napis "zdrap - załóż/zdejmij maseczkę"
Ciekawe tylko jaką nazwę daliby takiej zdrapce i jakie wygrane by przewidziano 

- GracekGracekx321
- Cwaniak
- Kontakt:
Rasija
No wizualnie to kaszanka trochę.
Dodano po 8 minutach 17 sekundach:
Nie mogłem się powstrzymać

Dodano po 8 minutach 17 sekundach:
Nie mogłem się powstrzymać

- Załączniki
-
- russian-president-vladimir-putin-gives-thumbs-up-as-watches-launch-of-new-rocket-from-kremlin.jpg (42.93 KiB) Przejrzano 5755 razy
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Znów losowe od 30 zł? Kolejna zdrapka gdzie sama drobizna
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Na 1 listopada to zrobią zdrapkę Grób pieniędzy i będzie :
Znajdź krzyż i wygraj przypisaną wygraną a jak znajdziesz niebo to główna