Mega Pensja [489]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Re: Mega Pensja [489]
Sam rozpocząłem małe polowanie. Codziennie po jednej sztuce. Wynik do tej pory to wydane 50 zł. Wygrane 110. W jednej sztuce trafiło się 100 zł.
-
- Świeżak
- Kontakt:
A jakby udało mi się załatwić, to ktoś byłby zainteresowany?
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Ja w Wawie widziałam w wielu punktach fioletową, jeżeli warto polować to będę skubać po sztuceChaberek pisze: ↑28 sty 2020, 22:21Polowanie rozpoczęte. Weszłam do kolektury, w której kupowałam po jednej Mega Pensji a kolektor powiedział, że niestety ale przyszedł jakiś gość i kupił wszystko co było. 4 paczki i wszystkie pojedyncze. Wszystkie fioletowe więc może trafi główną. I to chyba nie był Blank bo Blank nie w Warszawie robi zakupy zdrapkowe, z tego co się orientuję.

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Jak tak dalej będzie szło to po 9 lutym "Mega Pensja" powinna przeskoczyć do kategorii zdrapek w których szacowany zwrot przy wykupie wszystkich losów byłby na "+", i to już po odprowadzeniu podatku 
Na pewno warto koło niej się już kręcić

Na pewno warto koło niej się już kręcić

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
W punktach do których zagladam juz od dawna jej nie ma

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ania, kupuj, bo zaraz nie będzie. Jak ktoś rozpoczął akcję to wyczysci kolektury. Pamiętam jak było polowanie na 500 tys w banku. Jednego dnia były wszędzie a następnego - przeszła ekipa jakaś i wybrała wszyściuteńko. 500 tys nikt wtedy nie znalazł. Ale zdrapki zostały wykupione do czysta. Pamiętam jak się z tego śmiali kolektorzy. Mówili, że obroty jednego dnia na jednej zdrapce większe niż przez tydzień czy dwa na wszystkich.aniawawa pisze: ↑29 sty 2020, 11:58Ja w Wawie widziałam w wielu punktach fioletową, jeżeli warto polować to będę skubać po sztuceChaberek pisze: ↑28 sty 2020, 22:21Polowanie rozpoczęte. Weszłam do kolektury, w której kupowałam po jednej Mega Pensji a kolektor powiedział, że niestety ale przyszedł jakiś gość i kupił wszystko co było. 4 paczki i wszystkie pojedyncze. Wszystkie fioletowe więc może trafi główną. I to chyba nie był Blank bo Blank nie w Warszawie robi zakupy zdrapkowe, z tego co się orientuję.![]()
-
- Cyc
- Kontakt:
W krakowie ktos jeszcze trafia na fioletowa wersje?
Jak ostatni raz udalo mi sie kupic w okolicach nowego roku tak juz jej nie moge nigdzie znalezc
Jak ostatni raz udalo mi sie kupic w okolicach nowego roku tak juz jej nie moge nigdzie znalezc
-
- Świeżak
- Kontakt:
ja mieszkam na południe od Krakowa(20 minut), mogę spróbować zorganizować u siebie w punkcie
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@adrpan, które okolice?
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt: