Codziennie 1000 [515]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Codziennie 1000 [515]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Codziennie 1000 [515]
W każdej paczce gwarantowane 50 zł?
-
- Świeżak
- Kontakt:
jaki zwrot paczki ?
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Wygląda na to, że tak. Rozkład będzie bardzo podobny do "500 000 zł w Banku".
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Trzy główna przy nie przesadzonym nakładzie i 50zł w paczce mnie przekonały. Oby ten nakład był sprawdzony ,a nie błędny to będzie ok.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Jak na obecne zdrapki nie ma tragedii. Chociaż tęsknię za Maxi Cash i Szafiry szmaragdy rubiny.Ktore raczej nie powrócą
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
W marcu ma być 500 tys w diamentach. A w regulaminie 500 tys w banku widnieje tam taka alternatywna nazwa. Może więc tabelka wygranych będzie jak w 500 tys w banku a forma zdrapki jak Szafiry , rubiny, szmaragdy. Fajnie by było.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
No własnie a mnie jednym czasem zastanawiały te alternatywne nazwy w regulaminie jakieś zdrapki, no to mamy chyba odpowiedz. Jednak obawiam się że niby ta sama zdrapka a tabelka będzie niemal za każdym razem modyfikowana. Niestety często na nasza niekorzyść.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Masz rację @Krzysiek. Rozmawiałem z przedstawicielem Lotto, polityka jest taka, więcej losów z mniejszymi wygranymi = większa sprzedaż. Czy słuszna nie wiem. Ja przynajmniej kupuję mniej zdrapek niż parę lat temu. Kiedyś można było wygrać więcej i częściej.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
@Sudet tak jak piszesz to na pewno te drobne wygrane napędzają sprzedaż, ale to ludzie rzucają się na zdrapki bez głównych.
I myślę że jakby Ts zrobił zdrapkę z jedną wygraną o wartości kilku milionów i samymi zwrotami w cenie 5 zł czy 10 zł to ludzie wykupili by ją nawet jakby główną padła w pierwszym tygodniu sprzedaży. Mało kto patrzy na to czy główna jest jeszcze w grze. Ale to już problem tych co kupują takie zdrapki , Ts się cieszy. Ts nie musi się starać bo sprzedaż jest. Tak naprawdę dla większości wyznacznikiem zakupu zdrapki jest cena i wygląd zdrapki. I tak to wygląda wszędzie gdzie jest sprzedaż.
I myślę że jakby Ts zrobił zdrapkę z jedną wygraną o wartości kilku milionów i samymi zwrotami w cenie 5 zł czy 10 zł to ludzie wykupili by ją nawet jakby główną padła w pierwszym tygodniu sprzedaży. Mało kto patrzy na to czy główna jest jeszcze w grze. Ale to już problem tych co kupują takie zdrapki , Ts się cieszy. Ts nie musi się starać bo sprzedaż jest. Tak naprawdę dla większości wyznacznikiem zakupu zdrapki jest cena i wygląd zdrapki. I tak to wygląda wszędzie gdzie jest sprzedaż.