Mój sposób na Keno - najlepsze zestawy
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: Mój sposób na Keno - najlepsze zestawy
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Widzę kolega gra liczbami nieparzystymi ja grywam odbiciami lustrzanymi ja miałem 2 razy wygraną 6/6 od nowego roku a od 2 miesięcy sama Plichta po 2zl zwrot i to niekiedy.
Dodano po 5 minutach 56 sekundach:
Niema tu ludzi którzy grają w Keno by prowadzić forum ,ja grałem przez 23lata w multi teraz stwierdziłem że to niema sensu masę pieniędzy przebranych.
Niema tu ludzi którzy grają w Keno by prowadzić forum ,ja grałem przez 23lata w multi teraz stwierdziłem że to niema sensu masę pieniędzy przebranych.
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Na ile liczb grałeś i ile udało Ci się najwięcej wygrać?jerzych pisze: ↑15 wrz 2019, 8:50Widzę kolega gra liczbami nieparzystymi ja grywam odbiciami lustrzanymi ja miałem 2 razy wygraną 6/6 od nowego roku a od 2 miesięcy sama Plichta po 2zl zwrot i to niekiedy.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
O jakiej grze mowa Keno czy multi.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Raczej koleżanka 8-)
Lustrzane odbicia też wchodzą w grę. Nie gram tymi układami cały czas. Poprosiłeś o zestawy, które najczęściej padają, więc podałam 8-)
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Tzn jak lustrzane odbicia, tak jak w Mini, podobne liczby losowania?
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Witam koleżankę ja grałem w multi kiedyś były efekty na 8/7 na 9/7 ale to jak była stara maszyna ,od kiedy wprowadzili tom maszynę to same straty zadko kiedy jakiś zwrot dlatego przerzuciłem się na Keno szału niema ale czasami można coś trafić.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Co do wirtualnego Keno to jest jedna wielka lipa w multipasko ,od piątku gram mam wygrywane na plusie a tu pieniędze z wirtualnego konta znikają zamiast dopisywać wygrane.Po prostu moim zdaniem wciągają ludzi w hazard.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Gram sobie na wirtualu na multipasko i nawet wirtual nie wchodzi
Niby gra prosta, chyba najłatwiejsza ze wszystkich gier lotto, wszyscy wiedza jak się liczby kręcą a trafić nawet wirtualnie jakiś full w stylu 6/6 czy nawet tylko 7/7 graniczy z cudem. A o 9/9 czy 10/10 to nawet nie wspomnę.
Jedno tylko mnie przekonało. Chcący grac o fulla to chyba najlepiej po prostu puścić CT i tylko czekać bo na WT to nie zła sztuka mimo że się gdzieś blisko jest

Niby gra prosta, chyba najłatwiejsza ze wszystkich gier lotto, wszyscy wiedza jak się liczby kręcą a trafić nawet wirtualnie jakiś full w stylu 6/6 czy nawet tylko 7/7 graniczy z cudem. A o 9/9 czy 10/10 to nawet nie wspomnę.
Jedno tylko mnie przekonało. Chcący grac o fulla to chyba najlepiej po prostu puścić CT i tylko czekać bo na WT to nie zła sztuka mimo że się gdzieś blisko jest

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz