Wystarczy 20min w kolekturze zeby zobaczyc jaki sposob gry preferuja gracze. Kiedys rozmawialem z kolektorem i mowil mi ze u niego 80% to CT, a 20% to WT. Bez wzgledu na gre.Krzysiek pisze: ↑07 wrz 2019, 10:22@Dinos, nie wiemy czy tak naprawdę więcej jest na CT czy WT. Jednakże dla mnie to trochę takie"dziwne" że więcej jest wygranych maszyny na CT niż WT. Zresztą popatrz nawet w innych grach.
Napisze więcej. To już w Keno powinno być więcej na WT bo jakby się przypatrzeć to przy odrobienia szczęścia jesteś w stanie określić min 8/10 i to na WT bo losowania są bardzo podobne do siebie.
Dla mnie druga istotna kwestia w Mini na CT to to , że Maszyna dająca z lottomatu kupon potrafi mniej więcej w większości wypadków dać numery z zakresu jakiego mogą być losowane.
Ktoś ma logiczne wytłumaczenie na to?
Skoro mowa o losowości to takie rzeczy nie powinny mieć miejsca albo w bardzo sporadycznym wypadku
Temat rzeka, można drążyć.
8/10 w Keno - prawdopodobienstwo masz 1: 2571. Mozesz teraz wytypowac dziesiatke i udowodnic mi jak latwo to trafic...

Zakres mini? Przeciez cos takiego przy tych losowaniach to praktycznie nie ma. Powiedz to tym co przegrali w mini - ze zakres byl ok...

Logicznego uzasadnienia nie ma, bo nie ma czegos takiego jak wytypowanie na CT zakresu. Zeby Ci to uzmyslowic - zamien 42 liczby na 42 rozne odcienie szarosci... tez wtedy bedziesz mowil ze maszyna trafila w zakres szarosci bliski tego co zostal wylosowany...? Albo na 42 roznych znajomych... lottomat wybiera 5 znajomych. Maszyna losuje 5 z 42. Wtedy pewnie bys zauwazyl ze maszyna typuje tych, ktorych bardziej lub mniej lubisz