Świeży próbuje szczęścia!
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Świeży próbuje szczęścia!
No to powiem Ci tak. Jesli trafiles 5 czworki to nawet jesli liczyc po Twoich fikcyjnych teoriach i prawdopodobienstwie ktore sam napisales, musiales wyslac w tym czasie okolo 250 (!!!) zakladow. 250×189zl daje okolo 47000zl. Dziekuje. Dobranoc.
- AdamMini
- Janusz Gry
- Kontakt:

Jeszcze raz proszę poczekajmy aż będą kolejne zagrania i wygrane. Pozdrawiam.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Szkoda mi pradu na te dyskusje. Serio. Raz masz 5 czworek, raz jedna, raz 42 trojki, raz siedemdziesiat iles. Grasz s9 ale masz trojke w s10. Ogarnij sie. Nie jaram sie taka gra bo to najszybsza droga do bankructwa. A Twoje "niby systemy" i oszukiwanie matematyki sa o kant dupe rozbic...
-
- Moderator
- Kontakt:
Adam napisz ile wydajesz na grę i ile zyskujesz to wszystko będzie wiadomo. Bo zgarać s9 to każdy może tylko że bez efektów i w 99% na minusie. Niestety ale taka jest prawda.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- AdamMini
- Janusz Gry
- Kontakt:
Dinios pisze: ↑06 wrz 2019, 20:32Szkoda mi pradu na te dyskusje. Serio. Raz masz 5 czworek, raz jedna, raz 42 trojki, raz siedemdziesiat iles. Grasz s9 ale masz trojke w s10. Ogarnij sie. Nie jaram sie taka gra bo to najszybsza droga do bankructwa. A Twoje "niby systemy" i oszukiwanie matematyki sa o kant dupe rozbic...
Masz wszystko na kuponach
-
- Moderator
- Kontakt:
Ale nie mamy info ile wydałeś. Hello. 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Ciekawa rozmowa, póki co to tylko można się zgodzić z tym, że najwięcej wygranych pada na CT. I dla mnie to bardzo jest zastanawiające.
To wychodzi po prostu na to, jakby WT było w większości przypadków z automatu wykluczone.
@AdamMini, o jaki zapis w regulaminie Lotto Ci chodzi. Proszę podaj go.
To wychodzi po prostu na to, jakby WT było w większości przypadków z automatu wykluczone.
@AdamMini, o jaki zapis w regulaminie Lotto Ci chodzi. Proszę podaj go.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
@krzysiek
O jakim wykluczeniu piszesz? Wiadomym jest ze ludzie sa leniwi i nie chce im sie bawic w skreslanie. Jezeli typow na CT jest odpowiednio wiecej to i wygranych na CT jest wiecej. Do tego nie potrzeba analiz
O jakim wykluczeniu piszesz? Wiadomym jest ze ludzie sa leniwi i nie chce im sie bawic w skreslanie. Jezeli typow na CT jest odpowiednio wiecej to i wygranych na CT jest wiecej. Do tego nie potrzeba analiz

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@Dinos, nie wiemy czy tak naprawdę więcej jest na CT czy WT. Jednakże dla mnie to trochę takie"dziwne" że więcej jest wygranych maszyny na CT niż WT. Zresztą popatrz nawet w innych grach.
Napisze więcej. To już w Keno powinno być więcej na WT bo jakby się przypatrzeć to przy odrobienia szczęścia jesteś w stanie określić min 8/10 i to na WT bo losowania są bardzo podobne do siebie.
Dla mnie druga istotna kwestia w Mini na CT to to , że Maszyna dająca z lottomatu kupon potrafi mniej więcej w większości wypadków dać numery z zakresu jakiego mogą być losowane.
Ktoś ma logiczne wytłumaczenie na to?
Skoro mowa o losowości to takie rzeczy nie powinny mieć miejsca albo w bardzo sporadycznym wypadku
Temat rzeka, można drążyć.
Napisze więcej. To już w Keno powinno być więcej na WT bo jakby się przypatrzeć to przy odrobienia szczęścia jesteś w stanie określić min 8/10 i to na WT bo losowania są bardzo podobne do siebie.
Dla mnie druga istotna kwestia w Mini na CT to to , że Maszyna dająca z lottomatu kupon potrafi mniej więcej w większości wypadków dać numery z zakresu jakiego mogą być losowane.
Ktoś ma logiczne wytłumaczenie na to?
Skoro mowa o losowości to takie rzeczy nie powinny mieć miejsca albo w bardzo sporadycznym wypadku
Temat rzeka, można drążyć.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz