Miało to istotny sens przy starym systemie informatycznym. Teraz nie ma to kompletnie znaczenia.
Czyli rozumiem że zostaje poniedziałek - wtorek bo skoro w weekend tłok a niedziela słaba to tylko dwa dni są odpowiednie na granie?AdamMini pisze: ↑06 wrz 2019, 11:41Nie będzie żadnego systemu. O to nie musicie się martwić. Z prostej przyczyny nie może być. Dziennie idzie za mało kasy na mini, więc 2-4 osoby dodatkowe to już tłok, nie wspominając o kilkunastu, kilkudziesięciu. Tutaj zamierzam wrzucać wygrane, ot co. Kolejny problem to państwo, które nie chce tutaj tracić. Natomiast dziwi mnie podejście większości graczy, że nie szukają innej drogi do wygranej. Radzę poczytać o Tesli, o Musku. Może to co nie co pomoże. Tesla w trakcie studiów zarabiał spore pieniądze na pokerze i loteriach prowadzonych na terenie USA. Nie był to przypadek. Podobnie Musk. Raczej nie był przypadkiem 4-krotne wygranie ponad 1 mln dolarów w loteriach.
Dodano po 4 minutach 14 sekundach:Hmm moderatorowi to zawsze trzeba odpowiedziećKrzysiek pisze: ↑06 wrz 2019, 10:33Ciekawe to co piszesz. Możesz to rozwinąc?
Czyli tak naprawdę to tylko realna szansa jest w określone dni tygodnia i tylko przez 2 dni taka jakby furtka była?
Jak to policzyć,czy jak wpaść na to które to dni?
I co to znaczy gra tylko na CT?
Masz na myśli że przez tą furtkę to tylko gra na chybił - trafił i koniecznie systemem ma sens?![]()
- rachunek prawdopodobieństwa z pewnymi … "mówi", że czw, pt i sb to tłok więc twoja wygrana, że jeśli nadejdzie i tak będzie o wiele mniejsza niż...
- niedziela to bardzo słaby dzień, bo przychodów malutko, co widać po wygranych
- wyobraź sobie, że mimo to wygrywasz w czw, pt, sb i nd ale zarabiasz np. tylko 80.000 zł i od razu jesteś wkurzony, psychika mówi dawaj, próbuj teraz masz full kasy i... zonk
- w dni świąteczne podobnie słabo z przyvhodami
- ale prawdziwy złoty graal to...
Hmm… jakbym powiedział wszystko, czy prawie wszystko nie miałbym szans na większy zysk. Podpowiem w skrócie Fibbonaci i teoria fal Elliota. Nie jestem matematykiem czy fizykiem. Skończyłem Prawo. A giełda i forex to żadna matematyka tylko psychologia i analiza, analiza, analiza...Terrorblade pisze: ↑06 wrz 2019, 12:14AdamMini przybliż trochę swoją metodę, nie musisz od razu odsłaniać wszystkich kart - wiadomo. Ale na przykład w jaki sposób łączysz giełdę z grami liczbowymi?
Widzę, że kolega nie przeczytał pierwszych postów. Piszę o tym od początku, że cała "zabawa" oparta jest na "chybił-trafił", czyli na ponad 90% wszystkich wygranych. Co do piątku zgadza się, wszakże to 3 z tych najlepszych dni sesyjnych dla średniej!
Ok i założe się, że wyższe wygrane musiałeś mieć w czwartki. Co do giełdy gram i pod dane makro, wyniki finansowe jak i pod formacje świecoweTerrorblade pisze: ↑06 wrz 2019, 13:29Właśnie sprawdziłem swoje 4/5 w 2018, a trafiło mi się to trzy razy. Wszystkie wygrane były w czwartek, lub piątek![]()
Zgadzam się, że giełda to przede wszystkim psychologia, ale i matematyka (liczby) mają znaczenie. A analiza wyłącznie fundamentalna, AT w ogóle nie stosuję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości