Wow super to wygląda

Wow super to wygląda
Gratuluję! Każdy by chciał tyle przytulić
Świeżak jestem i źle wrzuciłem na początku więc przepraszam. Ale z drugiej strony kupon pasuje do dwóch tematów wygrana i pech, patrząc na 29 zamiast 28 8-)AgaMarusia11 pisze: ↑06 wrz 2019, 16:03Który temat nie otworzę dzisiaj, to widzę to zdjęcie AdamaMini. Niedługo z lodówki będzie wyskakiwać![]()
![]()
Ale gratuluję, oczywiście![]()
Spokojnie, to tylko żartAdamMini pisze: ↑06 wrz 2019, 16:09Świeżak jestem i źle wrzuciłem na początku więc przepraszam. Ale z drugiej strony kupon pasuje do dwóch tematów wygrana i pech, patrząc na 29 zamiast 28 8-)AgaMarusia11 pisze: ↑06 wrz 2019, 16:03Który temat nie otworzę dzisiaj, to widzę to zdjęcie AdamaMini. Niedługo z lodówki będzie wyskakiwać![]()
![]()
AgaMarusia11 pisze: ↑06 wrz 2019, 16:22Spokojnie, to tylko żartAdamMini pisze: ↑06 wrz 2019, 16:09Świeżak jestem i źle wrzuciłem na początku więc przepraszam. Ale z drugiej strony kupon pasuje do dwóch tematów wygrana i pech, patrząc na 29 zamiast 28 8-)AgaMarusia11 pisze: ↑06 wrz 2019, 16:03Który temat nie otworzę dzisiaj, to widzę to zdjęcie AdamaMini. Niedługo z lodówki będzie wyskakiwać![]()
![]()
![]()
Po prostu zajrzałam na forum i trafiłam na Twoje posty i zdjęcie wygranej.
A swoją drogą, bardzo ciekawe to, co piszesz![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości