W zdrapkach za 20 zeta stówki powinny lecieć jak liście na wietrze jesienią

Blank sorry ze pytam ale jestem mega ciekawy, pewnie mogłem napisać na priv, jak chcesz to możesz na priv odpisac zamiast tu. Mianowicie jestem strasznie ciekaw czy za tę wygraną ze stycznia czyli milion zł kupiłeś jakieś mieszkanie czy dom czy jednak odłożyłeś na normalne wydatki codzienne? Jeśli nie chcesz to nie musisz odpisywać rozumiem ze to twoja prywatna sprawa.
Ja bym chyba 2 mieszkania na wynajem wziął w duzym miescie 4-5 tys na stale dochoduAdaś pisze: ↑16 sie 2019, 12:07Blank sorry ze pytam ale jestem mega ciekawy, pewnie mogłem napisać na priv, jak chcesz to możesz na priv odpisac zamiast tu. Mianowicie jestem strasznie ciekaw czy za tę wygraną ze stycznia czyli milion zł kupiłeś jakieś mieszkanie czy dom czy jednak odłożyłeś na normalne wydatki codzienne? Jeśli nie chcesz to nie musisz odpisywać rozumiem ze to twoja prywatna sprawa.
Ja też myślę że lepszą opcją byłoby zainwestowanie w mieszkania na wynajem bo tu masz pewną forsę .. A zdrapki to wiadomo jakie są. Chociaż w sumie jak on tak ostro gra to ja nie wiem ile zarabia skoro tak trwoni tą wygranąMisiopysio pisze: ↑16 sie 2019, 12:11Ja bym chyba 2 mieszkania na wynajem wziął w duzym miescie 4-5 tys na stale dochoduAdaś pisze: ↑16 sie 2019, 12:07Blank sorry ze pytam ale jestem mega ciekawy, pewnie mogłem napisać na priv, jak chcesz to możesz na priv odpisac zamiast tu. Mianowicie jestem strasznie ciekaw czy za tę wygraną ze stycznia czyli milion zł kupiłeś jakieś mieszkanie czy dom czy jednak odłożyłeś na normalne wydatki codzienne? Jeśli nie chcesz to nie musisz odpisywać rozumiem ze to twoja prywatna sprawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 49 gości