Gdzie, kiedy i do kogo? Daj spokój. Rozmawiamy o ważnym problemie stawiając bezprecedensowe pytanie, ile kosztują marzenia i jakie są tego konsekwencje. To my atakujemy TS. Nigdy nie jest odwrotnie. Gramy w grę, co mi zrobisz jak mnie złapiesz. Ale zrozum że Kaśka zanim zacznie skreślać zakłady z góry wie ile zapłaci. Wychodzę z założenia że można tanim kosztem powalczyć z TS tworząc armię ludzi do gry grupowej, ale do tego trzeba 500 osób a póki co jest nas może trzy w porywach do sześciu i na tym powinniśmy bazować, oczywiście masz inne zdanie na ten tamat i masz do tego pełne prawo.
NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- sqoot
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Gra Grupowa na [spam]
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
No i całe szczęście, bo pewnie pomylił fora.
@sqoot, Nie tobie rozsądzać co jest lub nie jest zgodne z kodeksem i regulaminem forum. W swoim czasie nie słuchałeś nawet próśb i uwag admina, więc sorry, ale to jednak ktoś inny jest raczej odrealniony. Zluzuj z tym napastliwym i agresywnym tonem wypowiedzi (z tego względu wpisy są kasowane). Powinniście też o tym wiedzieć. Koniec dyskusji.
- sqoot
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Kończymy dyskusje i wracamy na właściwe tory. Dyskusja o podwyżce w TS dozwolona ale wszelkie ostre personalne wycieczki będą kasowane bez względu czy mod czy user 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
"Tym bardziej Dansky życz mi dużo szczęścia. Jeśli coś ma pójść nie tak to tak właśnie będzie, mam tego świadomość... od roku. Ale gram, grając, płacimy podatek od szczęścia którego nie ma i może nigdy nie będzie. Może TS mnie pokona i zaliczę bankruta, ale napiszę to jeszcze raz (chcącemu nie dzieje się krzywda). Ty już czujesz się przegrany ja dalej walczę."
Absolutnie nie czuje się przegrany.
Życzę Ci szczęścia i walcz Don Kichote!
Absolutnie nie czuje się przegrany.
Życzę Ci szczęścia i walcz Don Kichote!
- sqoot
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
To dobrze że nie czujesz się przegrany, nie ma co pękać
Gra Grupowa na [spam]
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Ooo, kurczaczek co tu się dzieje

Nie chcę w takim klimacie włączać się do dyskusji mimo, że zostałam „wywołana do tablicy”
Nie chcę w takim klimacie włączać się do dyskusji mimo, że zostałam „wywołana do tablicy”
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Dziś w końcu przelamalem sie i założyłem konto online.Puszczone 4 zakłady na WT.Zobaczymy co przyniesie wieczorne losowanie 

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Trzymam kciuki