NASZE - WASZE TYPY

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Re: NASZE - WASZE TYPY

Post autor: ER33 » 09 cze 2019, 1:22

sqoot pisze:
08 cze 2019, 20:58
ER33 pisze:
08 cze 2019, 13:23
Powtarzam, typowanie i męczenie liczb w efekcie i tak nic nie daje, bo sami widzimy jakie układy wpadają: 04,05,15,25,25 i 03,04,05,06,10 :mrgreen:
Jeśli nic nie daje typowanie liczb to po jakiego grzyba jest ten temat? Poza tym nie wierzę że moderator pisze takie rzeczy.
Jakie rzeczy? Spostrzeżenia i efekty gry oraz analizę typowań? Przecież to są suche fakty. Widzę, że masz problem ze zrozumieniem sensu tego prostego przekazu i przedstawionymi faktami, a raczej realiami. To tak jakbyś zaklinał rzeczywistość i nie przyjmował do wiadomości, że takie są wyniki gry. Wszyscy przecież o tym piszemy. Wszyscy oceniamy wylosowane liczby, więc wyhamuj proszę swoje docinki.

Dzisiaj 2/5 CT :|
01,08,17,29,35

Terrorblade
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Terrorblade » 09 cze 2019, 5:17

sqoot pisze:
08 cze 2019, 22:44
Terrorblade do mnie cadzisz tą bajere? 💫👊😎
Pisałem do ER ;)

dansky pisze:
08 cze 2019, 22:42
Spytaj Kasi ile te trójki ją kosztują?
To już osobna kwestia, trafiać można często, ale ciągle być na minusie, bo jednak wygrana za trójkę czy czwórkę jest dość skromna.

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 09 cze 2019, 7:03

U nas wczoraj taka sytuacja... ale za to ładnie płatna trójka 💪 mogło zejść się w drugą.

ER... Po prostu żyjemy w dwóch nie mniej jednak odrealnionych światach. Ty strzelasz na CT ja na WT, Ty liczysz na łut szczęścia ja w dalszym ciągu rozważam grę z armią ludzi... kiedy już jest po wynikach Ty idziesz spać ja dalej przeglądam mapy, kiedy Ty juz śnisz ja rozpisuje kolejny dzień 🤣oczywiście żartuję...

Danksy, chcesz wiedzieć ile Kasia wydaje na swoje trójki? zapewne o dużo za dużo, ale że co bo nie czaje?
Załączniki
Screenshot_20190609_062934.jpg
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: House » 09 cze 2019, 9:55

sqoot pisze:
09 cze 2019, 7:03
Danksy, chcesz wiedzieć ile Kasia wydaje na swoje trójki? zapewne o dużo za dużo, ale że co bo nie czaje?
Wiem, że większość nie podaje bilansu podsumowującego ale fajnie by było wprowadzić coś takiego, aby przy screenach trójek podawać ilość zakładów, które się zagrało czyli koszt "inwestycji" a nie tylko sam wynik. Nikt nie neguje za ile kto gra ale wypadało by chwaląc się rezultatem pokazać jakim kosztem go osiągnięto.

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 09 cze 2019, 10:05

Na swoim przykładzie House powiem Ci że jestem w plecy baaaardzo dużo pieniędzy, ale nie to jest najważniejsze podając bilans czy chwaląc się trójką, ale sam fakt wytypowania odpowiednich liczb, nie gram na CT nie kręci mnie to, nie w mini. Ktoś kupuje krzyżówki ja staram się trenować mózg w inny sposób. Myślę że podwyżka to kolejny powód do grania wspólnie, nie chcę tu już poruszać tego wątku ale gry będą coraz droższe a nie tańsze. Grając "zawodowo" każdy jest w plecy - na tym ta profesja polega.
Gra Grupowa na [spam]

dansky
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: dansky » 09 cze 2019, 10:19

Właśnie chodzi o to, że takie " trenowanie mózgu" i pakowanie kasy w coraz to większą ilość "pewnych typów", to droga donikąd.

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 09 cze 2019, 10:26

dansky pisze:
09 cze 2019, 10:19
Właśnie chodzi o to, że takie " trenowanie mózgu" i pakowanie kasy w coraz to większą ilość "pewnych typów", to droga donikąd.
Nie zgodzę się z Tobą, ponieważ to akurat jest indywidualna sprawa każdego z nas. Odnoszę wrażenie że próbujesz zajrzeć mi w portfel? Jesteśmy tu z własnego wyboru, nie ma przymusu grania - jeszcze nie ma 🤣
Gra Grupowa na [spam]

dansky
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: dansky » 09 cze 2019, 10:33

Nie mam zamiaru badać zawartości Twego portfela, to Twoja sprawa. Tylko ja tą drogę przeszedłem, a Ty jesteś na jej początku. I też byłem zaimpregnowany na wszelkie argumenty i fakty.

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 09 cze 2019, 10:46

Tym bardziej Dansky życz mi dużo szczęścia. Jeśli coś ma pójść nie tak to tak właśnie będzie, mam tego świadomość... od roku. Ale gram, grając, płacimy podatek od szczęścia którego nie ma i może nigdy nie będzie. Może TS mnie pokona i zaliczę bankruta, ale napiszę to jeszcze raz (chcącemu nie dzieje się krzywda). Ty już czujesz się przegrany ja dalej walczę.
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 09 cze 2019, 11:35

Terrorblade pisze:
08 cze 2019, 22:23
Powiedz to Kasi ;)
Tylko zauważ ilość wysyłanych zakładów. Bez względu na to czy jest to system skrócony, pełny czy skrzyżowany poprzecznie :mrgreen:
Wiadomo, że wtedy może coś wejść ;)

@sqoot, Sam powinieneś to wiedzieć, dlaczego niektóre posty zostały usunięte. Wprowadzasz agresywną rozmowę i personalne podjazdy do paru osób, więc wszelkie takie docinki będą usuwane.

ODPOWIEDZ