UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
Mejkap
- Maniak
-
Kontakt:
dzoana0729 pisze: ↑21 mar 2019, 13:07
Mejkap pisze: ↑21 mar 2019, 13:00
dzoana0729 pisze: ↑21 mar 2019, 12:54
Haha znając swoje szczęście to jakbym zaczęła nagrywać filmiki to wszystkie zdrapki były by puste
Poza tym mój mąż ciągle mnie gani, że jestem hazardzistka ( po tacie
bo grał całe zycie), wiec jakbym jeszcze zaczęła to nagrywać i spędzać dnie na YouTube odpowiadając na komentarze itp to chyba by mnie pogonil
hahah ja jestem hazardzista po babci
ta to trzaska kupony od kiedy istnieją
A co do YT to masz rację, jak drapałem sobie w zaciszu domowym to jakiej się zdrapki nie chwyciłem to 100zł wygrywałem, potem mnie google podsłuchało i wrzuciło mi w proponowane drapingi z YT
i tak sobie pomyślałem, że czemu nie, No i mam
w 1 odcinku plus a w 10 minus a nie było tak wcześniej
Oglądam te zdrapkowe kanały na bieżąco i niestety widać po nich jedno: większość zdrap zawsze laduje w koszu; ) ale ogólnie to fajna sprawa i fajni ludzie tam piszą i się wzajemnie motywują, robią konkursy itp. Zastanawialam się tylko czy z tego są jakieś profity? Bo Ty na przykład masz sporo subskrybcji, oczywiście nie ma co porównywać z jakimiś gwiazdami wielkoformatowymi, ale da się coś z tego wyciągnąć i taki był zamysł główny, czy po prostu dla przyjemności i chęci integracji z ludźmi
? A co do babci, to mam kolegę co jego babcia lat 86 codziennie drapie zdrapki za 50zl i z tego co wiem to dobrze jej idzie. To byłby hit na yt;) babcia_86 w potyczkach z lotto! Przepowiadam karierę
Hehe moja ma 88 i codziennie puszcza lotka. Zdrapek akurat nie kupuje, może ją zachęce
Początkowo chciałem to traktować tylko zarobkowo, żeby wyciągnąć z wyświetleń 2,3 stówki na miesiąc i miec zdrapki za darmola. Potem się zrobiła z tego taka integracja wzajemna. Nie sądziłem, że w internecie jest tyle życzliwych i wspierających się ludzi... No oczywiście są wyjątki ale to mniej niż 1% więc traktuję to jako błąd pomiarowy
Na razie jednak nie zarabiam bo czekam na akceptację przez YT. Niestety nie śpieszy im się i kasa przelatuje obok nosa, no ale zbieram sobie bazę widzów więc jak tylko się uda to będzie dobrze. Dawać tą babcię na YT
byłbym stałym widzem
-
dzoana0729
- Cwaniak
-
Kontakt:
Mejkap pisze: ↑21 mar 2019, 14:07
dzoana0729 pisze: ↑21 mar 2019, 13:07
Mejkap pisze: ↑21 mar 2019, 13:00
hahah ja jestem hazardzista po babci
ta to trzaska kupony od kiedy istnieją
A co do YT to masz rację, jak drapałem sobie w zaciszu domowym to jakiej się zdrapki nie chwyciłem to 100zł wygrywałem, potem mnie google podsłuchało i wrzuciło mi w proponowane drapingi z YT
i tak sobie pomyślałem, że czemu nie, No i mam
w 1 odcinku plus a w 10 minus a nie było tak wcześniej
Oglądam te zdrapkowe kanały na bieżąco i niestety widać po nich jedno: większość zdrap zawsze laduje w koszu; ) ale ogólnie to fajna sprawa i fajni ludzie tam piszą i się wzajemnie motywują, robią konkursy itp. Zastanawialam się tylko czy z tego są jakieś profity? Bo Ty na przykład masz sporo subskrybcji, oczywiście nie ma co porównywać z jakimiś gwiazdami wielkoformatowymi, ale da się coś z tego wyciągnąć i taki był zamysł główny, czy po prostu dla przyjemności i chęci integracji z ludźmi
? A co do babci, to mam kolegę co jego babcia lat 86 codziennie drapie zdrapki za 50zl i z tego co wiem to dobrze jej idzie. To byłby hit na yt;) babcia_86 w potyczkach z lotto! Przepowiadam karierę
Hehe moja ma 88 i codziennie puszcza lotka. Zdrapek akurat nie kupuje, może ją zachęce
Początkowo chciałem to traktować tylko zarobkowo, żeby wyciągnąć z wyświetleń 2,3 stówki na miesiąc i miec zdrapki za darmola. Potem się zrobiła z tego taka integracja wzajemna. Nie sądziłem, że w internecie jest tyle życzliwych i wspierających się ludzi... No oczywiście są wyjątki ale to mniej niż 1% więc traktuję to jako błąd pomiarowy
Na razie jednak nie zarabiam bo czekam na akceptację przez YT. Niestety nie śpieszy im się i kasa przelatuje obok nosa, no ale zbieram sobie bazę widzów więc jak tylko się uda to będzie dobrze. Dawać tą babcię na YT
byłbym stałym widzem
A no to chamstwo ze strony YT ze tak pogrywaja! Co do debilnych komentarzy ludzi, to szkoda słów, ale tego się nie da niestety w ludziach wyzbyć. Musi być zawsze ktoś odstający od kulturalnego towarzystwa; ) Mnie jedynie przerażają te dzieci które drapią zdrapki
Mam l4 do końca miesiąca jak coś wiec jestem dostępna jeszcze. Jeśli pozwolisz wyślę Ci zaproszenie na fb bo łatwiej się będzie zgadać przez messengera niż wypisywać publicznie o naszych ustawkach na hazard
-
Ero1884
- Cwaniak
-
Kontakt:
Dziś 2 sztuki. W jednej 20zł, a w drugiej :3
-
Załączniki
-
-
Mejkap
- Maniak
-
Kontakt:
Wow piękna sztuka
Gratki
-
Ero1884
- Cwaniak
-
Kontakt:
A dziękuję;) uważam premie za najbardziej udaną dla mnie zdrapke za 10 zł. Raz wpadło mi 400, kilka setek, 50 nie jestem w stanie zliczyć no i dziś 200. Największy jej minus to czas drapania
-
Nutaharion
- Moderator
-
Kontakt:
2 stówy
Gratulacje!
Po pierwszej potrójnej siódemce już bym miał ochotę na jeszcze więcej 8-)
-
Tabaluga
- Lottożłop
-
Kontakt:
Graty Ero
Ladnie się trafiło
-
uzyszkodnik
- Lottożłop
-
Kontakt:
Trochę brzydko zdrapane, ale graty
-
Marcin81127
- Świeżak
-
Kontakt:
Nie za fajnie to wygląda. Chociaż tam gdzie jest wygrane poprawić dodrapać. Ogólnie GRATULACJE.
-
boobs
- ***MISZCZ ML***
-
Kontakt:
Ero1884 pisze: ↑22 mar 2019, 23:02
A dziękuję;) uważam premie za najbardziej udaną dla mnie zdrapke za 10 zł. Raz wpadło mi 400, kilka setek, 50 nie jestem w stanie zliczyć no i dziś 200. Największy jej minus to czas drapania
Gratki. Przekazałbyś mi w niej trochę szczęścia, bo masowo wykupuje pustaki. Jakieś wskazówki co do numerów
?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości