NASZE - WASZE TYPY
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja kontynuuję serie pustaków, a ile 2/5 miałem to głowa mała. Już nawet skróconymi systemami się bawiłem i nic. Przechodzę na granie max 4 zakładów, bez znaczenia czy WT czy CT.
Wszystkim trafiającym ogromne gratulacje, bo liczby są niesamowite od początku roku, nawet już nie ma co specjalnie się zagłębiać w mapy liczb
Wszystkim trafiającym ogromne gratulacje, bo liczby są niesamowite od początku roku, nawet już nie ma co specjalnie się zagłębiać w mapy liczb

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Zawsze trójeczka 

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Gratulacje wielkie
ciacho1984 pisze: ↑14 lut 2019, 0:01
Wszystkim trafiającym ogromne gratulacje, bo liczby są niesamowite od początku roku, nawet już nie ma co specjalnie się zagłębiać w mapy liczb![]()
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Dzięki 

-
- Maniak
- Kontakt:
Ja od ponad roku bez trójki, nawet słabo platnej. Fakt nie puszczam codziennie i raczej mało zakładów, ale jak widać wystarczy nierzadko 1-2 CT na 4/5 a czasem i 5/5. Bez sensu topić większe sumy.. w zasadzie u mnie regularność też nic nie daje, ale mniejszy koszt, a człowiek durny to i się czasem łudzi i puszcza dalej. Teraz puszczam tylko około 5-10 zakładów na tydzień łącznie, nie ma co szaleć.ciacho1984 pisze: ↑14 lut 2019, 0:01Ja kontynuuję serie pustaków, a ile 2/5 miałem to głowa mała. Już nawet skróconymi systemami się bawiłem i nic. Przechodzę na granie max 4 zakładów, bez znaczenia czy WT czy CT.
Wszystkim trafiającym ogromne gratulacje, bo liczby są niesamowite od początku roku, nawet już nie ma co specjalnie się zagłębiać w mapy liczb![]()
A ER tradycyjnie gratsy ; )
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Wyślij 1 dziennie to masz 7 tygodniowo;) nie 10 HeheSollen pisze: ↑14 lut 2019, 18:20Ja od ponad roku bez trójki, nawet słabo platnej. Fakt nie puszczam codziennie i raczej mało zakładów, ale jak widać wystarczy nierzadko 1-2 CT na 4/5 a czasem i 5/5. Bez sensu topić większe sumy.. w zasadzie u mnie regularność też nic nie daje, ale mniejszy koszt, a człowiek durny to i się czasem łudzi i puszcza dalej. Teraz puszczam tylko około 5-10 zakładów na tydzień łącznie, nie ma co szaleć.ciacho1984 pisze: ↑14 lut 2019, 0:01Ja kontynuuję serie pustaków, a ile 2/5 miałem to głowa mała. Już nawet skróconymi systemami się bawiłem i nic. Przechodzę na granie max 4 zakładów, bez znaczenia czy WT czy CT.
A ER tradycyjnie gratsy ; )
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Trafiły się trzy trójeczki

- ER33
- Moderator
- Kontakt: