Krzyżówka XXL [456]
- viscoza
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [456]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Mam nadzieję, że jednak wpadniesz nam zapełnić Aleję Gwiazd

Do zobaczenia i powodzenia życzę

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- House
- Lottożłop
- Kontakt:

No jak trafisz jakąś 4-cyfrową kwotę to pochwal się bo tu same drobniaki praktycznie latają...

chociaż jak człowiek pustakami non stop karmiony trafi te 20 zł to wpada w pseudoeuforię...

- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Hm, po co od razu rozwód, może wystarczy separacja
ja tam wolę jak ktoś ze starego forum przybywa a nie ubywa, jeszcze paru osób mi brakuje i mam nadzieję, że się tu jeszcze pojawią.

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Szukam przeważnie po słówkach w bonusie i po numerach

Jest jedną z moich ulubionych zdrapek

- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Mnie tam na starym forum nie było. Tutaj wbiłem za informacjami. Na początku myślałem, że będą tu sami wymiatacze, ale obserwując z boku czasami odnoszę wrażenie, że to kółko wzajemnej adoracji i sypania gratek przy wygranych właśnie rzędu 20 zyla. Do pełnego obrazu skuteczności brakuje ilości wtopionego hajsu a tu już nikt się nie chwaliPodejrzewam że jest to jedna z jej ulubionych zdrapek. Często ją kupuje i są wyniki.
Korzystając z okazji, chciałabym się pożegnać z forum (jeśli kogokolwiek to interesuje) i życzyć wielkich wygranych.
Mam parę refleksji na po kilku latach drapania, ale nie będę się nimi dzielić z uwagi na olewczy stosunek do mojej osoby wielu użytkowników z tego jakże hermetycznego grajdołka. Z Cruellą de mon na czele
Czasem może pochwalę się tłustą wygraną (i mam na myśli coś więcej niż 20 zeta w zdrapce za 5) chociaż nie sądzę.
Rozwód to rozwód.
P.S.
Poprzednie forum było hmm jakby to po kobiecemu powiedzieć... Cieplejsze? Tu niestety wieje chłodem co w moim odczuciu jest zasługą adminów. No, ale już nie przedłużam, pa

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Co wy pier...... e? O jakim kole wzajemnej adoracji jest mowa?
@viscoza czego ci na forum brakuje? Co byś wprowadziła albo jak prowadziła dyskusje aby było forum cieplejsze?

@viscoza czego ci na forum brakuje? Co byś wprowadziła albo jak prowadziła dyskusje aby było forum cieplejsze?

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Może chodzi o te codzienne jazdy na poprzednim forum, było ciepło a nawet gorąco 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Jak jest spokój i pokojowa atmosfera na forum, to też jest co poniektórym widać źle 
Widocznie niektórzy szukają problemów na siłę

Widocznie niektórzy szukają problemów na siłę

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Rano jedna sztuka w kiosku z nr 012 i weszło 6 słów w ostatniej krzyżówce, czyli 50 zł 
W tej paczce miałam zwrot w nr 003, 20 zł w nr 009 i trzy pustaki, o których już wcześniej wspominałam (nr 005,008 i 013)

W tej paczce miałam zwrot w nr 003, 20 zł w nr 009 i trzy pustaki, o których już wcześniej wspominałam (nr 005,008 i 013)