Przemyślałem sobie wszystko i uznałem, że jestem Wam forumowiczom winny pewne wyjaśnienie. Niektórzy zauważyli moją nieobecność i może się tym nawet nieco zmartwili. W pełni to rozumiem, gdyż sam pamiętam niespodziewane "zniknięcia" kilku forumowiczów, i wiem że nie było to miłe uczucie. U mnie wszystko jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Tak jak pisałem na czacie, 31 sierpnia udało mi się zupełnie niespodziewanie trafić upragnioną piątkę w Mini Lotto. To był dzień jak co dzień. Coś tylko mi podpowiedziało, żebym nie zagrał od razu w drodze z pracy, lecz nieco później. 2 zakłady na chybił trafił. Losowania na żywo nie oglądałem. Później przy sprawdzaniu kuponu przeżyłem szok. Oczywiście w ciągu godziny czasu obejrzałem go może kilkadziesiąt razy. Później dowiedziałem się, że tego dnia wygrały jeszcze dwie inne osoby. Biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo samego trafienia, fakt podziału nagrody nie zasmucił mnie jakoś szczególnie. Oczywiście chciałoby się więcej ale uważam, że należy docenić to co jest. Zwłaszcza, że wiem doskonale jak w tej grze ciężko trafić trójkę, nie wspominając już o czwórce. Skan kuponu został przekazany moderatorowi, w razie jakichś wątpliwości Tier może potwierdzić autentyczność wygranej. Z resztą nie zależy mi na forumowym rozgłosie, alejkach gwiazd itp. Przez długi czas nic tu nie pisałem, bo nabrałem do tego wszystkiego dystansu. Ograniczam zdrapki, gdyż trzeba powiedzieć to sobie wprost, jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Przerzucam się na gry liczbowe, i kiedyś może jeszcze czymś się pochwalę. Póki co na pewno zmniejszę swoją aktywność forumową ale będę tu co jakiś czas zaglądał

Grającym w Mini życzę powodzenia i wytrwałości. Marzenia czasem się spełniają