Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
@cofajkwit,mam na myśli np. tutaj grę za złotówkę gdzie główna to 25k i są cztery wygrane. no i wyobraź sobie ze po każdej jaka spadnie główna dokładają kolejny milion. W najgorszym przypadku to pule możesz mieć nawet 5 milionów. Nie wiem jak ty, ale ja uważam ze to po postu czysta "złośliwość". Wiem, wiem Hazard i wszystko zależy od przypadku, jednakże uważam ze pula powinna byc powiększana w momencie jak wszystkie główne spadną.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Jest bardzo proste rozwiązanie, ustaw sobie limit ile zakładasz że możesz przegrać i graj. Bez nerwów z założeniem od początku że to poprostu przegrasz. Powiem ci ,że to najlepsze podejście z możliwych. Tak gram i wiem od początku ,że będę stratny. A i czasem trafi się pozytywne zaskoczenie.
-
- Maniak
- Kontakt:
Mam limit na koncie ustawiony 2k miesięcznie.
I tak go nie wykorzystam. Nie gram za tyle.
Co do gierek to opłaca się grać tylko wtedy jak losów pozostaje w miarę mało i mamy zwrot na poziomie powyżej 75%
Przynajmniej tak to widzę.
Można sobie analizować kiedy była ostatnio główna wygrana i ile zrapek ubyło.
I tak go nie wykorzystam. Nie gram za tyle.
Co do gierek to opłaca się grać tylko wtedy jak losów pozostaje w miarę mało i mamy zwrot na poziomie powyżej 75%
Przynajmniej tak to widzę.
Można sobie analizować kiedy była ostatnio główna wygrana i ile zrapek ubyło.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Przecież główna wygrana jest zawsze tylko jedna, jeśli padnie to jest dokładany kolejny milion, tak żeby główna była zawsze w grze. Wybacz, ale co w tym złośliwego?Krzysiek pisze: ↑19 sie 2021, 22:20@cofajkwit,mam na myśli np. tutaj grę za złotówkę gdzie główna to 25k i są cztery wygrane. no i wyobraź sobie ze po każdej jaka spadnie główna dokładają kolejny milion. W najgorszym przypadku to pule możesz mieć nawet 5 milionów. Nie wiem jak ty, ale ja uważam ze to po postu czysta "złośliwość". Wiem, wiem Hazard i wszystko zależy od przypadku, jednakże uważam ze pula powinna byc powiększana w momencie jak wszystkie główne spadną.
-
- Maniak
- Kontakt:
Gram w te gierki przy okazji wysyłania zakładów. Niektóre mnie na wstępie odrzuciły brakiem wygranych, zasadami, czy płynnością działania - i tak nie lubię m.in. Owocków, Statków, Kostek, choć oczywiście czasami na przekór w nie zagram. Bardzo zaprzyjaźniłem się natomiast z Kamykami, bo od początku dawały jakieś zwroty i ogólnie zasady przypadły mi do gustu. Ostatnio zaś pojawiła się nowość - Emotki i mimo, że mają uboższe wygrane niż Kamyki (zwłaszcza te wyższe kwoty) to spodobały mi się jeszcze bardziej - ładna szata graficzna i przystępne zasady. Jeśli chodzi zaś o wygrane to największe kwoty trafiałem właśnie w Kamykach i Emotkach - nie były to jednak kwoty piorunujące: w Emotkach przy stawce 2 zł trafiłem 28 zł oraz przy stawce 3 zł trafiłem 30 zł (komplet niebieskich kulek). W Kamykach też coś koło tego wpadło, jednakże nigdy nie wygrałem jednorazowo więcej niż te 30 zł chyba w żadnej z gierek. Ogólnie do zabawy te gierki są dobre, ale czy do realnej wygranej ? Nie wydaje mi się, w dodatku te tabelki wygranych tak pokręcone, że szok... W Kamykach wygrane przy stawce 20 zł niczym w teleturnieju "Grasz czy nie grasz" - jest milion, 500, 400, 300, 200, 100 tys. zł itd. A w Emotkach ? Jest milion i od razu przeskok na bodajże 5 koła... WTF ?
PS. w Emotkach gdy zostanie nam 1 obrót klikniemy szybko dwa razy na przycisk "obróć" pojawi się wartość -1 i zostaną wylosowane trzy karty do wyboru. Niestety nie da się na nie kliknąć, bo gra się zawiesza... Miałem tak parę razy, bo mam starą myszkę, która ma tendencję do "dwuklików". W dodatku na komputerze stacjonarnym notorycznie po ok. 10 minutach gry wywala mnie z okienka...
PS. w Emotkach gdy zostanie nam 1 obrót klikniemy szybko dwa razy na przycisk "obróć" pojawi się wartość -1 i zostaną wylosowane trzy karty do wyboru. Niestety nie da się na nie kliknąć, bo gra się zawiesza... Miałem tak parę razy, bo mam starą myszkę, która ma tendencję do "dwuklików". W dodatku na komputerze stacjonarnym notorycznie po ok. 10 minutach gry wywala mnie z okienka...
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Wygrane w Emotkach niższych stopni - Gierki mają w miarę zbliżoną wypłacalność. W związku z tym jeśli w grze nie ma 1mln, 500k, 400k itd. to ta kasa gdzieś musi zostać rozłożona. Ja dlatego lubię Emotki bo tam za 20zl jest mega dużo wygranych typu 2-5x stawka i to jest dla mnie oknewużytkownik pisze: ↑21 sie 2021, 13:33Gram w te gierki przy okazji wysyłania zakładów. Niektóre mnie na wstępie odrzuciły brakiem wygranych, zasadami, czy płynnością działania - i tak nie lubię m.in. Owocków, Statków, Kostek, choć oczywiście czasami na przekór w nie zagram. Bardzo zaprzyjaźniłem się natomiast z Kamykami, bo od początku dawały jakieś zwroty i ogólnie zasady przypadły mi do gustu. Ostatnio zaś pojawiła się nowość - Emotki i mimo, że mają uboższe wygrane niż Kamyki (zwłaszcza te wyższe kwoty) to spodobały mi się jeszcze bardziej - ładna szata graficzna i przystępne zasady. Jeśli chodzi zaś o wygrane to największe kwoty trafiałem właśnie w Kamykach i Emotkach - nie były to jednak kwoty piorunujące: w Emotkach przy stawce 2 zł trafiłem 28 zł oraz przy stawce 3 zł trafiłem 30 zł (komplet niebieskich kulek). W Kamykach też coś koło tego wpadło, jednakże nigdy nie wygrałem jednorazowo więcej niż te 30 zł chyba w żadnej z gierek. Ogólnie do zabawy te gierki są dobre, ale czy do realnej wygranej ? Nie wydaje mi się, w dodatku te tabelki wygranych tak pokręcone, że szok... W Kamykach wygrane przy stawce 20 zł niczym w teleturnieju "Grasz czy nie grasz" - jest milion, 500, 400, 300, 200, 100 tys. zł itd. A w Emotkach ? Jest milion i od razu przeskok na bodajże 5 koła... WTF ?
-
- Maniak
- Kontakt:
Pod warunkiem, że się trafi
Też zauważyłem, że jak gram za 2-3 zł to czasami trafiam wygraną x2, x4 czy nawet x10. Częściej niż np. w Kamykach, choć nie ukrywam, że skoro już gram za te 2 zł to chciałbym mieć przynajmniej szansę na jakąś większą wygraną a ta jest w Emotkach... jedna. No i może wadą jest trochę przewidywalność - w Emotkach często z góry wiem, które kulki padną. W Kamykach zaś zauważyłem, że jak odkryjemy Kamień Amuletu (żółty) jako pierwszy w kolejności to na 90% wiadomo, że gierka przegrana. Z kolei jak odkryjemy ze dwa razy Kamień Niebieski i nie trafimy na Kamień Żółty lub będzie on góra jeden to na 90% gierka będzie z wygraną. Oprócz tego są diamenty i mimo dziesiątek kupionych losów miałem ich chyba maksymalnie 5 na jednej planszy, podczas gdy może być ich 12. Ogólnie te diamenty bardzo ultra rzadko padają więcej niż 4 razy a to tylko wtedy zwrot jest...

-
- Maniak
- Kontakt:
Na pc są sesje co 10 minut dlatego wywala. To nie jest błąd.
Na tel nie gram więc nie wiem czy jest to samo.
Na tel nie gram więc nie wiem czy jest to samo.
-
- Maniak
- Kontakt:
No to bardzo dziwne - jak mogą udostępniać gierki, które w trakcie gry wywalają gracza ? Jeśli o tym wiedzą powinni to zmienić.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
To jest chyba jakaś część tego ichniejszego systemu walki z uzależnieniem.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)