Starożytny Skarb [648]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
sk8erboy26
Lottożłop
Kontakt:

Re: Starożytny Skarb [648]

Post autor: sk8erboy26 » dzisiaj, 9:30

To się dzieje że kupują szukając głównej, u mnie w dwóch punktach nie ma i nie będzie jak uslyszałem, w jednym kobieta codziennie brała po paczce i ogólnie wykupiła 7, od niej też uslyszałem że w dwoch paczkach miała po 90 zwrotu, ale też w dwóch miała po 500 ( nawet na tablicy wiszą) . Mogliby puścić podobną ale powiedzmy za 20 czy 30 zeta z bonusami tematycznymi

Pumczita
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Pumczita » dzisiaj, 12:02

grzybek pisze:
dzisiaj, 9:06
Co sie dzieje, teraz codziennie z puli ubywa po 100tys złotych albo i więcej. Wcześniej przez dwa lata ubywało 20tys na dzień. W ciągu ostatniego miesiąca padło z 7 nagród po 5000zł + główna. Ciekawe czy ludzie szukają głównej czy sie w końcu obudzili że to fajna zdrapka, ciekawsza niż liczby i z góry na dół :)

Z chęcią zobaczyłbym drugą edycję tylko teraz tło zdrapki może bardziej egipskie? Bo ta jest chyba w stylu greckim, te kolumny, wzorek na górze, Archimedes :D W wersji egipskiej mogliby wykorzystać oryginalne symbole ze Złota Faraonów nr 251.
W regulaminie SS inne ciekawe nazwy to Skarb Faraonów, Skarby Egiptu, Złoto Azteków czy Złoty Pociąg :mrgreen:
Piramidy,ibis,cleopatra to jednak Egipt ;)

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » dzisiaj, 12:56

Ty mówisz o symbolach na poly gry, które są typowo egipskie a mi chodziło o tło zdrapki. Teraz tło jest bardziej greckie a druga edycja może byc bardziej egipska ;)

Dodano po 12 minutach 12 sekundach:
PS. Nasz SS jest wzorowany na hiszpańskiej Kleopatrze i takie coś bym chciał u nas :D

ananas
Cyc
Kontakt:

Post autor: ananas » dzisiaj, 13:21

Ja zauważyłem, że w ostatnim czasie zaczęli ją promować, więc dlatego ruszyło. W wielu punktach wisi jej reklama, a do niedawna były jeszcze z dodatkowymi opisami, że ciągle są wszystkie wygrane do zgarnięcia.

ODPOWIEDZ