Jadę do Vegas [686]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Jadę do Vegas [686]
Kupiłem jedną sztukę nr 025 i było 20zł, jeszcze coś skubne z tej paczki przy okazji 

-
- Świeżak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Witam, będzie może mapa do tej zdrapki? 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Po co ci mapka jak w 99% sytuacji gdzie zostają wygrane w zdrapkach to są żabki z nierobami którzy od razu bez patrzenia mówią ze zdrapki nie mają?
Zaczynam sie zastanawiać czy to nie jakas ustawka z lotto bo to aż niemożliwe zeby w każdym punkcie pracownicy mówili to samo
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Co do tego Vegasa to powiem szczerze że tylko z raz spotkałem w Żabce, znam kilka osób z Żabek i dostałem info że tej zdrapki praktycznie nie mieli, nawet im ostatnio nie dają zdrapek za 20 czy 30 zeta, u mnie w 4 co mam w okolicy nawet nie dostali do dziś Mega Paradiso czy ML, najwięcej to mają Lotków i wszelkie za 2 zeta, Krzyżówki, SzLinie, Owocówkę, Pensje po 5, Happy, EL, Król Cash i inne stare ale takie bez głównych już
Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
A co do pracowników to akurat u mnie są spoko, zawsze cos odłożą jak akurat potrzebuję a nie biorę od razu, nawet WinTo ogarniają, choć już w mieście jest z nimi różnie, najczęściej awaria lottomatu !!!
Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
A co do pracowników to akurat u mnie są spoko, zawsze cos odłożą jak akurat potrzebuję a nie biorę od razu, nawet WinTo ogarniają, choć już w mieście jest z nimi różnie, najczęściej awaria lottomatu !!!
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Podejrzewasz ustawkę? Hmm... w sumie niewykluczoneAdaś pisze: ↑dzisiaj, 11:31Po co ci mapka jak w 99% sytuacji gdzie zostają wygrane w zdrapkach to są żabki z nierobami którzy od razu bez patrzenia mówią ze zdrapki nie mają?
Zaczynam sie zastanawiać czy to nie jakas ustawka z lotto bo to aż niemożliwe zeby w każdym punkcie pracownicy mówili to samo

A co do Żabek tragedia. Najlepsze jest to, że oni gier liczbowych totalnie nie ogarniają. Multi czy Keno można tłumaczyć po dziesięć razy, a i tak źle kupony drukują. Paranoja jakaś. Często już z góry wiem, że czegoś nie ogarną i potem się okazuje, że zrobili tak jak podejrzewałam. Ogólnie im pobłażam, bo finalnie zabieram te nieprawidłowe kupony z nadzieją, że coś wpadnie. Zazwyczaj jest odwrotnie. Po prostu nie chce mi się już im tłumaczyć, skoro kilka prób nie przynosi żadnych wymiernych efektów. Zgroza

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Nie planuję. Muszę odpocząć po ostatnim polowaniu na Paradiso.
Tak jak piszą ludzie powyżej. Kończące się zdrapki są głównie w Żabkach a pracownicy Żabek traktują graczy Lotto jak gówno.
Lotto nie działa / zdrapek nie ma / pełne paczki są w domu u kierowniczki. Jak im mówisz że są to oni mówią że nie ma i wiedzą lepiej co mają. Jak im mówisz że masz info z oddziału że tutaj są to się śmieją i mówią że nikt takich informacji nie udziela więc masz już wyjść i przestać się ośmieszać.
Przygotowanie tego wszystkiego zabiera mi mnóstwo czasu a później jednego plaskacza dostaję od pracowników Żabek a drugiego od ludzi na maila że moje mapki są gówno warte bo byli i zdrapek nie było

Na razie wakacyjna pauza

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)