NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Może nawet kiedyś gdzieś w gdańsku się spotkałyśmy w jakimś punkcie lotto w kolejce po zdrapki i nawet o tym niewiemy. Kto wie, wszystko możliwe. Niby miasto duże a czasami łatwo kogoś spotkać. Jeszcze może się okazać się z kądś tam znamy. Oczywiscie niczego niesugeruje że tak jest.
Dodano po 9 minutach 24 sekundach:
Ja często w punktach lotto widuję te same osoby tych samych stałych graczy, ci gracze też są zdziwieni że mnie ciągle widzą.
Ja często w punktach lotto widuję te same osoby tych samych stałych graczy, ci gracze też są zdziwieni że mnie ciągle widzą.
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Hejka KamilaKamila pisze: ↑09 lis 2019, 21:06Witaj KasiaM śledze twoje poczynania w mini od dłuższego czasu i widzę że dobrze kombinujesz jako jedna z nielicznych tu na forum masz potencjał do gry w mini. Jak byś tak dopracowała i docisneła swoją metodę gry to może zamiast trójek to czwórki będą wpadać. Wtedy zamiast 3 trójek w jedym losowaniu byś miała 3 czwórki a to już konkretny pieniądz. Proponuje abyś wymieniła swoją obecną kosiarke na kosiarkę która jest większa i ma większą moc to będziesz wtedy czwórki kosić. Zmienisz wtedy nazwę z kosiarka trójek na kosiarka czwórek czego ci życze aby tak się stało.
Cały czas na desce kreślarskiej doskonalę projekt swojej kosiarki
I jak na razie nie mogę osiągnąć nic więcej niż trojki
nie ustaję w doskonaleniu swojej kosiarki
Bardzo Ci dziękuję za życzliwość
Też trzymam kciuki za Twój sukces
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Całkiem możliwe, że gdzieś tam się już kiedyś spotkałyśmy. Często widuję tych samych graczy w Galerii Bałtyckiej i dziwi mnie, że tam ciągle się kręcą. Wielu z nich też mnie zapewne kojarzyKamila pisze: ↑10 lis 2019, 3:24Może nawet kiedyś gdzieś w gdańsku się spotkałyśmy w jakimś punkcie lotto w kolejce po zdrapki i nawet o tym niewiemy. Kto wie, wszystko możliwe. Niby miasto duże a czasami łatwo kogoś spotkać. Jeszcze może się okazać się z kądś tam znamy. Oczywiscie niczego niesugeruje że tak jest.

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Kasiu, postanowiłem przetestować podobny model gry, jak Twój. Zaczynam od dzisiaj, ile to potrwa, zależy od wyników. Zobaczymy co przyniesie los 

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Terrorblade, będę Ci kibicować

Życzę sukcesów

Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Dzisiaj trafiła mi się trójeczka w zakładzie zwykłym i trójeczka w zakładzie systemowym na sześć skreśleń
(wysłane trzy zakłady WT)

:
Życzę sukcesów
Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Dzisiaj trafiła mi się trójeczka w zakładzie zwykłym i trójeczka w zakładzie systemowym na sześć skreśleń
(wysłane trzy zakłady WT)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratuluję, Kasiu 
Ja też miałam dziś szczęście i dwie trójki w systemie 6 się trafiły - szkoda tylko, że tak słabo płatne

Ja też miałam dziś szczęście i dwie trójki w systemie 6 się trafiły - szkoda tylko, że tak słabo płatne

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Super, brawo dla CiebieAgaMarusia11 pisze: ↑11 lis 2019, 1:05Gratuluję, Kasiu
Ja też miałam dziś szczęście i dwie trójki w systemie 6 się trafiły - szkoda tylko, że tak słabo płatne![]()
Dwa zakłady i w każdym trójka
Dzięki za gratulacje
Niestety wysokość wygranych w Mini to żenada
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Tym razem trafiły się trzy trójeczki

:
-
- Świeżak
- Kontakt:
KasiaM gratuluję 
Czy tu na forum znajdę system którym ty grasz?