Zdrapki przez internet
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
wczoraj już tak dobrze nie było. Grałem znowu w Gwiazdki i 14 pustych pod rząd potem dopiero 11 zł wpadło. W sumie na 24 gierki miałem 17zł.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja to polecam grę za 5 zł w promocjach. Wielki plus to gwarantowany zwrot 5zł z wydanych 25zł. Oczywiście do tego dochodzą wygrane i zwroty. Realnie wpłacając na promocję 100zł można przemielić 400-600zł zanim się zejdzie do zera. Miałem tak wielokrotnie. Praktycznie raz na promke trafię wygraną rzędu 100zł lub więcej, a nie gram w gierki z niskimi głównymi gdzie takich wygranych jest sporo.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Też korzystałem w tej promki jak były Bombki z główną za 5 zł bo rzeczywiście można było sporo poklikać zanim kasa zeszła do 0
Teraz w cenie 5 zł jest ostra posucha i przez tak ogromny katalog gierek ciężko żeby losy tak dynamicznie schodziły jak wcześniej przez co raczej nie będzie w co "inwestować". Ale jakby tak znowu pojawiła się jakaś gierka w cenie 5 zł z niskim stanem losów to promocja jak znalazł

Teraz w cenie 5 zł jest ostra posucha i przez tak ogromny katalog gierek ciężko żeby losy tak dynamicznie schodziły jak wcześniej przez co raczej nie będzie w co "inwestować". Ale jakby tak znowu pojawiła się jakaś gierka w cenie 5 zł z niskim stanem losów to promocja jak znalazł

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Widzę, że gracie tak jak na automatach, jedna gra za drugą, czyli hazardowo. Ja tam wolę zagrać za więcej, ale raz na jakiś czas. Zrobić z tego jakąś formę rytuału, z szacunkiem i spokojem.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
No tak to hazard
Ważne w hazardzie żeby grać za tyle na ile cię stać i według założonych limitów. Ja od razu zakładam , że stracę tą kasę co wykładam na hazard o ile nie wygram coś większego. A że od razu mam określoną sumę na wydanie na lotto i ustawiony max. limit gier to tracę tylko tyle ile założyłem. Nie korci mnie aby wydawać więcej.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dokładnie tak jak napisałeś. To jest klucz. Ja wpłacam określoną kwotę na miesiąc i każdego dnia mam do wydania taką samą, określoną sumę. Traktuję to jako stały wydatek, tak jak abonament za telefon na przykład. Przeznaczam na ten cel pewne niewielkie środki, nie mam stresu, napięcia. To jest inwestycja długoterminowa. Wtedy to nie jest hazard.Rocker pisze: ↑29 sie 2022, 23:03No tak to hazardjak inaczej określić granie w gry hazardowe. Czy z szacunkiem, spokojem czy bez, to nie ma różnicy dla losowości gier.
Ważne w hazardzie żeby grać za tyle na ile cię stać i według założonych limitów. Ja od razu zakładam , że stracę tą kasę co wykładam na hazard o ile nie wygram coś większego. A że od razu mam określoną sumę na wydanie na lotto i ustawiony max. limit gier to tracę tylko tyle ile założyłem. Nie korci mnie aby wydawać więcej.
-
- Maniak
- Kontakt:
Sorry, ale przypomniał mi się Mikołaj Cieślak, który stwierdził, że nie jest alkoholikiem, bo pije tylko we wtorki i czwartki

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja wpłaciłem sobie 20 zł na Gierki i grałem, ponad 1h gry było, grałem po 1 zł, najwięcej było po 5 zł dwa razy i 1x 6 zł, w których najczęściej wygrywacie?
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Najlepiej mi idzie w znaczki. Mam powiedzmy serię porażek w innych gierkach, przerzucam się na znaczki i cyk - wygrana. Najwięcej wygrałem 600 zł jednym strzałem. Zakład był za 2 dychy.