WinTo problemy/promocje/uwagi
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: WinTo problemy/promocje/uwagi
Ja ostatnio brałem zdrapki w InMedio i kasjer bez problemu mi zeskanował kartę.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
U mnie nie ma problemów w Kolporterze i Ruchu (czy w byłym ruchu) a nawet w zwykłych prywatnych kioskach a Inmedio jakby ustaliło własne zasady lub nie przeszkoliło pracowników...Nutaharion pisze: ↑15 wrz 2024, 12:42Ja ostatnio brałem zdrapki w InMedio i kasjer bez problemu mi zeskanował kartę.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
W Inmedia w okolicy mojego osiedla też nie ma problemów.. tylko w Centrum mialem jak wyzej opisałem... czyli mieliście racje - zależy od punktu/sprzedawcy.
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja mam naprawdę spoko Babki . Z win to czy czymkolwiek nie robią problemu , a jedna to już nawet zna mój numer telefonu . Czekać kiedy zacznie dzwonić wieczorem
-
- Świeżak
- Kontakt:
W aplikacji pojawił się Voucher do Frisco o wartości 50 zł w obniżonej cenie. Wcześniej kosztował 10000 pkt, teraz 7500 pkt, czyli 12,5 zł na plusie albo 1 zakład EJ (2500 pkt.)
Termin ważności: 11.10.2024

Termin ważności: 11.10.2024
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Za to zniknęło keno 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
wygrał ktoś coś na kupony wymienione za punkty z winto?
bo u mnie obserwacje są strasznie podejrzliwe, że to są puste kupony
a troche już takie spore troche nawymienialem
Dodatkowo pięknie nas śledzą bo jak grasz na papierze i podajesz nr tel/skanujesz winto to już wiedzą, że ty to ty
bo u mnie obserwacje są strasznie podejrzliwe, że to są puste kupony
a troche już takie spore troche nawymienialem
Dodatkowo pięknie nas śledzą bo jak grasz na papierze i podajesz nr tel/skanujesz winto to już wiedzą, że ty to ty
-
- Moderator
- Kontakt:
Kogo mają śledzić i w jakim celu?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
w celu profilowania gracza, i tak po to powstał ten program nie jest to żadnym niczym szczególnym, tak samo sledza nas lidl i biedronka, kiedy używasz programu partnerskiego w zamian oddajesz swoje dane i podlegasz profilowaniu, dzieki czemu organizator zna twoje przyzwyczajenia
w swiecie loterii nazywa sie to know your player i jest to nowy trend na calym swiecie
na podstawie tych danych organizator podejmuje decyzje jakie gry wprowadzic, co zmienic w grach, cenach itp
w swiecie loterii nazywa sie to know your player i jest to nowy trend na calym swiecie
na podstawie tych danych organizator podejmuje decyzje jakie gry wprowadzic, co zmienic w grach, cenach itp
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wczoraj punkty wymieniłem na 14 zakładów Lotto Plus. Trafiłem jedną trójkę w Plusie (za Plusa do każdego zakładu swoją drogą jeszcze dopłacałem). Efekt więc beznadziejny

A co do obserwacji, to ciekawe miałem w czasie Loteriady w temacie Voucherów na darmowe zakłady, które losowo miały trafiać się przy grze Lotto za 6 zł. Otóż wg mnie to nie było takie losowe po zeskanowaniu karty WinTo przed grą. Przez cały okres Loteriady, a grałem regularnie, trafiłem może na 1-2 vouchery, natomiast bliska osoba z rodziny, która nie ma WinTo, trafiała na voucher niemal przy co drugiej grze. Przy następnej tego typu akcji z voucherami, pewnie przy okazji Lotterii Świątecznej zamierzam skanować WinTo dopiero po wydrukowaniu kuponu z ewentualnym voucherem.