Moi Drodzy ! Przez pandemię bardzo rzadko grałem w zdrapki, w zasadzie od paru dni znów trochę się rozglądam. U mnie zawsze ze wstępem
Zwykle sporo się rozpisuję, toteż ostatnie głównie gram w liczbowe on-line z dużo większym skutkiem niż w kolekturze.. ale że trochę spokojniej, sięgam znów lekko po zdrapki. Mega Pensja była dla mnie jedną z najsłabszych zdrapek za 10, nie lubię jej - zwyczajnie, nawet nie wiedziałem że jest teraz premiera kolejnej odsłony, bo w ogóle nie śledziłem tematu. Biorę jakieś siódemki, podwójne kasy.. to mówię a poproszę jedną sztukę MP, patrze brzydka czarna, do wejścia na forum myślałem że to stara edycja. Wygrana jest skromna, ale patrząc na to jak rzadko biorę zdrapki za 10 (bo raczej za 2-3-5), i że jedną sztukę mojej pechowej serii... to jestem bardzo zadowolony, może się przeproszę z MP : D. Przy tym co padało na forum to śmiech na sali, ale że nie biorę nigdy hurtem zwłaszcza droższych. to jestem zadowolony. Wcześniej najwięcej miałem 100 w 500 tys bankowej.
Pozdrowienia i powodzenia wszystkim, wracam do zdrapek - nie tak ostro, ale dla zabawy. Wtedy i to cieszy