UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
aera
- Cwaniak
-
Kontakt:
irekdon pisze: ↑dzisiaj, 15:03
Szczerze, to mnie to drażni już, zobacz, kupon 10 zakładów, idzie co losowanie, a tu marne 3 w plus. Gram nim już od zawsze chyba hahaha
I nic z tych zestawów nic nie przyniosło ciekawego.
Mam podobne doświadczenia. Śmieje się, że pewnie algorytm sobie zapisał ten zestaw do zakładów, które mają nigdy nie paść.

Ktoś tu napisał, że puszczając ulubione liczby stajemy się ich zakładnikiem. Chyba coś w tym jest

-
newużytkownik
- Maniak
-
Kontakt:
17 046 880,90 zł - Władysławowo - Generała Józefa Hallera 2A (przy dworcu kolejowym)
Kupon wysłany systemem 11 - jak ktoś wyłożył 1386 zł na taki kupon to zapewne został zapamiętany
Jak myślicie - turysta (zimą?) czy lokalny mieszkaniec?
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
irekdon
- Cwaniak
-
Kontakt:
aera pisze: ↑dzisiaj, 17:16
irekdon pisze: ↑dzisiaj, 15:03
Szczerze, to mnie to drażni już, zobacz, kupon 10 zakładów, idzie co losowanie, a tu marne 3 w plus. Gram nim już od zawsze chyba hahaha
I nic z tych zestawów nic nie przyniosło ciekawego.
Mam podobne doświadczenia. Śmieje się, że pewnie algorytm sobie zapisał ten zestaw do zakładów, które mają nigdy nie paść.

Ktoś tu napisał, że puszczając ulubione liczby stajemy się ich zakładnikiem. Chyba coś w tym jest
Jestem skłonny zgodzić się w 300%
Dodano po 1 minucie :
newużytkownik pisze: ↑dzisiaj, 19:14
17 046 880,90 zł - Władysławowo - Generała Józefa Hallera 2A (przy dworcu kolejowym)
Kupon wysłany systemem 11 - jak ktoś wyłożył 1386 zł na taki kupon to zapewne został zapamiętany
Jak myślicie - turysta (zimą?) czy lokalny mieszkaniec?
Myślę że tubylec, gdzie tam turysta.
Ale będą podawać że na bank przejezdny

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości