Pensja [742]
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Pensja [742]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dostałem listę punktow bo nie mogłem nigdzie jej znaleźć. Rzeczywiście w moim mieście wyczyszczone prawie do zera. Zaś w innych miastach jeszcze dużo zostało. Na dniach kupię kilka sztuk, na przedzialy nie patrzę bo tu sie nie da ale moze chociaż jakby fioletowe byly to jeszcze warto kupić.
Sprzedaz sie kończy 22.10 a do konca roku nie widać nowej edycji. Moim zdaniem albo powinni wrócić do poprzedniej oprawy graficznej albo całkowicie zrezygnować z pensji.
Za 2zł wolałbym już nawet powrót Nowego Zodiaka zeby chociaż swój znak można bylo wybrać. Albo Kopalnia po 2zł lub cokolwiek z symbolami.
Sprzedaz sie kończy 22.10 a do konca roku nie widać nowej edycji. Moim zdaniem albo powinni wrócić do poprzedniej oprawy graficznej albo całkowicie zrezygnować z pensji.
Za 2zł wolałbym już nawet powrót Nowego Zodiaka zeby chociaż swój znak można bylo wybrać. Albo Kopalnia po 2zł lub cokolwiek z symbolami.
-
Marszalek
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
No cóż, nowa pensja dopiero w styczniu 2026, u mnie wersja obecna jest w kilku Żabkach, niebieska i różowa, pewnie coś w wolny week poszukam, choć bardziej stare Krzyżówki XXL czy tą Kopalnię co się kończy, ale bez spinania się
małe krzyżówki bardziej bo właściwie nie do znalezienia ostatnio
-
voytek
- Lubi chajc
- Kontakt:
W środę 22.10 zakonczenie sprzedazy - tylko u mnie już nigdzie jej nie ma! Zapytam jeszcze w kilku kioskach bo zostało jeszcze 6 głównych ale szaleć nie będę...
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Mimo że miałem listę to nie zdążyłem kupić ani 1 sztuki pensji, może jeszcze jutro spróbuję gdzieś wdepnąć. Tak samo miałem ochotę podrapać na pożegnanie 500 w banku bo jednak zdrapka znana i lubiana ale jak na złość poznikała ze wszystkich punktów.
Jak już pożegnamy Starożytny skarb to warto się zainteresować starą EP, XXL i Extra liniami. Moim zdaniem zostało ich bardzo mało, przynajmniej ja żadnej z tych zdrapek nie widuję już od wielu tygodni. Jak będziemy grzeczni to może Nutharion zrobi nam mapki do nich
Jak już pożegnamy Starożytny skarb to warto się zainteresować starą EP, XXL i Extra liniami. Moim zdaniem zostało ich bardzo mało, przynajmniej ja żadnej z tych zdrapek nie widuję już od wielu tygodni. Jak będziemy grzeczni to może Nutharion zrobi nam mapki do nich
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie XXL jest sporo, niebieskie pow 400xxx i czerwone pow 160xxx, podobnie z liniami ale bardziej czerwone, niebieskie mam wypatrzone ale na obrzeżach
-
voytek
- Lubi chajc
- Kontakt:
u mnie już nie dostaniesz bo ponoć przedstawiciele kazali już im szykować do oddania i koniec... zrozumiałem, ze przynajmniej w jednym kiosku ma ale nie sprzeda