Przewidywanie

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Belzebabka
Cwaniak
Kontakt:

Re: Przewidywanie

Post autor: Belzebabka » wczoraj, 16:46

aera pisze:
16 wrz 2025, 15:13
System się uparłeś na te „trójki” :D Szczerze to osobiście mam w 4-literach te ich 30 zł.. Nawet „czwórkę” mogą sobie wsadzić. Jak już puszczam zakład to z myślą o głównej wygranej.. Te ochłapy to ja sobie zarobię na krypto walutach w kilka minut – jak w dobrą stronę kurs poleci :lol:
Mam nadzieję, że nie grałeś u nich. :lol: ;) https://radio.rzeszow.pl/246131/poszkodowani-przez-piramide-finansowa-coinplex-powinni-zglaszac-sie-do-organow-scigania/

Kristo
Janusz Gry
Kontakt:

Re: Przewidywanie

Post autor: Kristo » dzisiaj, 8:24

System pisze:
wczoraj, 9:15
...
TS podaje na stronie trzy liczby pod rząd i inne w zestawie. Mało kto tak kreśli.
Pytanie jaki odsetek w całej puli stanowią zakłady skreślone przez graczy? Podejrzewam, że aktualnie większość zakładów generowana jest metodą Chybił-Trafił. Sam w 90-95% zdaję się na powyższą metodę a w ramach niej można uzyskać każdy możliwy układ. Na przykład w ten sposób w EJ kilka miesięcy temu zakupiłem zakład z następującym układem liczb: 3, 4, 5, 6, 7 w zakresie 5 z 50 oraz 2, 4 (w zakresie 2 z 12) - gdyby w drugiej grupie zamiast 4 była 1 to w ramach całości miałby zakład zawierając 7 kolejnych cyfr od 1 do 7. Jednak już za sam fakt ustrzelenia takiego układu jak powyższy powinna być jakaś nagroda;)

ODPOWIEDZ