NASZE - WASZE TYPY
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: NASZE - WASZE TYPY
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Trzy trójki WT 66,60 x 3 = 198,90 zet
Miło że jakiś ciąg; czasami sporo dni i cisza. A tu nawet nie robiłem jakiegoś "kombajna wielozakładowego" I jeszcze mało czasu jest.
Pozdrawiam,
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miło że jakiś ciąg; czasami sporo dni i cisza. A tu nawet nie robiłem jakiegoś "kombajna wielozakładowego" I jeszcze mało czasu jest.
Pozdrawiam,
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
U mnie ostatnia trójka wpadła 25 sierpnia, a tak to standardowo dwójki wchodząBolek2024 pisze: ↑05 wrz 2025, 5:41Trzy trójki WT 66,60 x 3 = 198,90 zet
Pozdrawiam,
kupon 71.jpg

Brawo

-
- Maniak
- Kontakt:
Obserwować i wyciągać wnioski ! Ostatnio były takie dwa pewniaki to 22 i 2. Ale niestety u mnie też tylko dwójki z tymi liczbami wchodziły.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Kiedyś Pablovsky napisał mi: "trójka to trójka"... w tym stwierdzeniu wszystko jest!.
Ni to pies ni wydra. Trochę się cieszysz, ale dlaczego nie wytypowałeś innych liczb dobrze?
Nawiasem mówiąc, szkoda że Pablovsky nie pisze; może się mylę; bardzo ciekawe przemyślenia z jego strony. Pozdrofki!
Jeśli chodzi o mnie, to funkcjonuję ew. na forum wcześnie rano, lub wieczorem. Taka praca, w ciągu dnia nie jestem aktywny na necie.
Wracając do Twojego pytania, nie ma prostej odpowiedzi. Najlepiej typuje się wcześnie rano; spokój, wypoczęty, kawa na pobudzenie... tak myślałem, ale ostatnio rano brakuje mi czasu, zerkam na upływające minuty; a tu to i to i to; a ja nic nie wymyśliłem, cóż, odpuszczam.
Uważam że intuicja jest ważna w typowaniu. Dla tego, ze swojej strony, nie używam chybił-trafił.
Często korzystam ze starych kuponów. Po pracy, kupon o 18:22. Co wymyślisz? Jesteś głodny, pieprzony kot chce jeść; ktoś dzwoni 3 raz; jesteś od 5:30 na nogach; codzienność.
Jeżeli poświęciłeś czas na analizę, liczby nie padły - korzystaj dalej!
Tak było wczoraj; znalazłem kupon, na którym była 11, która padła już trzy razy. I tutaj; stawiam na anomalie. Ostatnio przykładem było 38. Coś tam się chłopakom w lotto zawiesza i trzeba to obadać.
Nie stawiam jak System na oczekiwanie - padnie 2 lub 22. Możesz dostać korby; zanim padnie liczba, no i z czym to powiązać?
Dla mnie to ciężka sprawa. 2 padła 6 razy w ciągu 100 losowań; 22 padło 7 razy w ciągu 100 losowań. Propozycja... Pomijam
Później rozkład liczb np. 2, 10, 21, 31, 42 - są symetryczne, ale to zdarza się to bardzo rzadko. Ten układ zdarzy się, ale nieczęsto. Odstępy są najczęściej niesymetryczne.
W wcześniejszych postach pisałem na czym się opieram; bez krygowania; pozdrawiam Forumowiczów i dziękuję ER33 za zainteresowanie.
Ni to pies ni wydra. Trochę się cieszysz, ale dlaczego nie wytypowałeś innych liczb dobrze?
Nawiasem mówiąc, szkoda że Pablovsky nie pisze; może się mylę; bardzo ciekawe przemyślenia z jego strony. Pozdrofki!
Jeśli chodzi o mnie, to funkcjonuję ew. na forum wcześnie rano, lub wieczorem. Taka praca, w ciągu dnia nie jestem aktywny na necie.
Wracając do Twojego pytania, nie ma prostej odpowiedzi. Najlepiej typuje się wcześnie rano; spokój, wypoczęty, kawa na pobudzenie... tak myślałem, ale ostatnio rano brakuje mi czasu, zerkam na upływające minuty; a tu to i to i to; a ja nic nie wymyśliłem, cóż, odpuszczam.
Uważam że intuicja jest ważna w typowaniu. Dla tego, ze swojej strony, nie używam chybił-trafił.
Często korzystam ze starych kuponów. Po pracy, kupon o 18:22. Co wymyślisz? Jesteś głodny, pieprzony kot chce jeść; ktoś dzwoni 3 raz; jesteś od 5:30 na nogach; codzienność.
Jeżeli poświęciłeś czas na analizę, liczby nie padły - korzystaj dalej!
Tak było wczoraj; znalazłem kupon, na którym była 11, która padła już trzy razy. I tutaj; stawiam na anomalie. Ostatnio przykładem było 38. Coś tam się chłopakom w lotto zawiesza i trzeba to obadać.
Nie stawiam jak System na oczekiwanie - padnie 2 lub 22. Możesz dostać korby; zanim padnie liczba, no i z czym to powiązać?
Dla mnie to ciężka sprawa. 2 padła 6 razy w ciągu 100 losowań; 22 padło 7 razy w ciągu 100 losowań. Propozycja... Pomijam
Później rozkład liczb np. 2, 10, 21, 31, 42 - są symetryczne, ale to zdarza się to bardzo rzadko. Ten układ zdarzy się, ale nieczęsto. Odstępy są najczęściej niesymetryczne.
W wcześniejszych postach pisałem na czym się opieram; bez krygowania; pozdrawiam Forumowiczów i dziękuję ER33 za zainteresowanie.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ok, poszukam i zobaczę. Czytałam ostatnie posty i tam było napisane, że patrzysz w mapę. Ale cofnę się jeszcze dalej i sprawdzę

- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ha, okazuje się że lepiej nie pisać po piwie, mój wczorajszy post jest dość chaotyczny i niepoukładany. Sorry.
Trudno odpowiada się na takie pytania; trójki padają najczęściej; a każde typowanie opiera się na jakimś odczuciu i jest to bardzo indywidualne. System pisał o 22 i wczoraj się objawiło; natomiast również wczoraj, mam dowód, postawiłem na 31 jako anomalię, no i też się objawiło. Mam też 7 i 23 ale nie razem z 31. Tak to jest.
nasze wasze typy 11.08, tam opisałem na czym się opieram. Dzielcie się uwagami, bo widać, nawet u teoretycznie młodych kolegów, że są w temacie piszą ciekawie.
Na tym kończę, bo dosyć Bolka na forum. Jak coś wpadnie, to dam znać. Pozdrawiam.
Trudno odpowiada się na takie pytania; trójki padają najczęściej; a każde typowanie opiera się na jakimś odczuciu i jest to bardzo indywidualne. System pisał o 22 i wczoraj się objawiło; natomiast również wczoraj, mam dowód, postawiłem na 31 jako anomalię, no i też się objawiło. Mam też 7 i 23 ale nie razem z 31. Tak to jest.
nasze wasze typy 11.08, tam opisałem na czym się opieram. Dzielcie się uwagami, bo widać, nawet u teoretycznie młodych kolegów, że są w temacie piszą ciekawie.
Na tym kończę, bo dosyć Bolka na forum. Jak coś wpadnie, to dam znać. Pozdrawiam.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
No faktycznie, jest. Jakoś wcześniej musiałam przeoczyć ten post z 11 sierpnia, zupełnie nie wiedzieć czemu. Sorki. Ale wiem natomiast, że już kiedyś go czytałam. Przeglądałam późno w nocy, więc jakoś mi teraz umknęło. Liczby w Mini są przewrotne ale też lubią się powtarzać. Zresztą w innych grach podobnie. Ja gram już 11 lat. Zaczęłam od zdrapek, które dalej są na tapecie i w obiegu

Zdecydowanie lepiej mi idzie w grze na chybił trafił i praktycznie większość swoich wygranych trafiam tym sposobem, zarówno trójki i czwórki. Kiedyś typowałam na podstawie map, analiz i obserwacji, ale zawsze liczby wchodzily na chybił trafił. Dotyczy to wszystkich gier. Na własne typy rzadko coś weszło. Dzięki za info. Pozdrawiam

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
3/5 WT = 61,20 zl
- Załączniki
-
- IMG_3843.jpeg (764.08 KiB) Przejrzano 436 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:09:06 22:35:29Image taken on:06 wrz 2025, 20:35Focus length:2.2200000286119 mmShutter speed:1/60 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:800Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:AppleCamera-model:IPhone 15 ProExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:PatternCoordinates:N 51 12 3.55/ E 22 5 51.73Google Maps: