SYSTEMY DO EUROJACKPOT

Awatar użytkownika
Michalrsko
Mistrz 4/5
Kontakt:
Re: SYSTEMY DO EUROJACKPOT

Post autor: Michalrsko »

Też zauważyłem ale nie skorzystałem z tego ;)
A big dream to travel far...
Goldfinger

Post autor: Goldfinger »

Dwa zakłady na jutro w Euro wysłane, konfiguracja Prosiaka jest, ino czekać :)
Załączniki
IMG_2960.jpeg
IMG_2960.jpeg (683.71 KiB) Przejrzano 7341 razy
Awatar użytkownika
Michalrsko
Mistrz 4/5
Kontakt:

Fajna sztuka :)
Powodzenia
Awatar użytkownika
Belzebabka
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Belzebabka »

Zdjęcie tego Porsche, przypomniało mi jak w jednym z ostatnich odcinków programu "Jeździć, obserwować" na TVN Turbo, przywieźli do warsztatu pod Poznaniem Porsche Cayenne, z którego ktoś ukradł obie lampy przednie. :lol: Mechanik stwierdził, że złodziej i tak z nich nie skorzysta, bo one mają jakieś kody zabezpieczenia. Stwierdził że zakup nowych, to wydatek 15 tysięcy złotych za sztukę. :o Natomiast używka chodzi po 10 kawałków za sztukę. :lol:
Goldfinger

Belzebabka pisze: 24 maja 2024, 17:50 Zdjęcie tego Porsche, przypomniało mi jak w jednym z ostatnich odcinków programu "Jeździć, obserwować" na TVN Turbo, przywieźli do warsztatu pod Poznaniem Porsche Cayenne, z którego ktoś ukradł obie lampy przednie. :lol: Mechanik stwierdził, że złodziej i tak z nich nie skorzysta, bo one mają jakieś kody zabezpieczenia. Stwierdził że zakup nowych, to wydatek 15 tysięcy złotych za sztukę. :o Natomiast używka chodzi po 10 kawałków za sztukę. :lol:
A ciekawostka jest ze lampy właśnie z Porsche najczęściej Panamer pierwszych wydań były kradzione przez ogrodników uprawiających majeranek thc, ponoć mają jakieś właściwość cieplne że przy uprawie owych specyfików. Takie krążą historie
Awatar użytkownika
Belzebabka
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Belzebabka »

Majeranek thc... :lol: Na bazarze na którym bywam, nie widziałem nigdy takiego warzywa na stoiskach handlowych. :lol: ;)
Goldfinger

Często na straganach obok pietruszki mają 😉
Ale dziś numery wylosowali znów nie moje
System
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: System »

Goldfinger pisze: 24 maja 2024, 0:53 Dwa zakłady na jutro w Euro wysłane, konfiguracja Prosiaka jest, ino czekać :)
I tylko za 25 zł można kupić marzenia na jeden dzień :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Michalrsko
Mistrz 4/5
Kontakt:

Ja wysłałem za 50zł i nic kumulacja rozbita koniec marzen :mrgreen:
newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik »

Naprawdę chcielibyście trafić 500 mln zł? Zastanawiałem się nad tym i z jednej strony fajnie byłoby być w pierwszej dwusetce najbogatszych Polaków (bo na setkę to chyba już za mało), ale z drugiej strony... wchodzić na celownik różnym ludziom mającym złe zamiary? Zastanawiać się na ochroną osobistą i bliskich? Owszem, można bez ochrony, ale cały czas myśli o niebezpieczeństwie będą nas nachodzić - od nich się nie uwolnimy. Zatem... wolałbym skromniej - takie 50 mln zł by wystarczyło, wtedy łatwiej wtopić się w tłum :)
Systemy do gier Lotto, Mini Lotto z gwarancjami: https://lotto12.pl

ODPOWIEDZ