Dlaczego tak spadła ilość zakładów w Lotto?
- Belzebabka
- Lubi chajc
- Kontakt:
Dlaczego tak spadła ilość zakładów w Lotto?
Jak patrzę na Multipasko na liczbę zawieranych zakładów kilkanaście lat temu a teraz, to zastanawiam się co się stało. Przykładowo w 2008 roku przy ogromnej kumulacji zawarto 23 miliony zakładów, a dzisiaj przy dużych kumulacjach ledwie przekracza 3 miliony. Wiem że kiedyś zakład był tańszy, ale mimo wszystko ta różnica to przepaść. Ciekawe jakie macie zdanie na ten temat?
-
Demo1
- Maniak
- Kontakt:
Re: Dlaczego tak spadła ilość zakładów w Lotto?
Powodem może być znacznie rosnąca popularność Mini Lotto, czuję, że jeszcze trochę i pęknie pół bańki za 5tkę
- Boguszek
- Cwaniak
- Kontakt:
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Mi od 5 lat wynagrodzenie nie wzrosłoBoguszek pisze: 12 mar 2024, 7:03myślę że społeczeństwo stało się bardziej zamożne i dlatego mniej osób gra im większa bida w kraju tym graczy więcej cena myślę nie ma tu nic do rzeczy przy wzroście wynagrodzenia za prace
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- wszechswiat
- Świeżak cebula
- Kontakt:
No wlasnie, nic w mediach nie slyszalem zeby firmy transportowe(publiczne i prywatne) strajowaly. Co z wami? Nauczyciele strajkuja, rolnicy, pielegniarki...the list goes on and on:DMobilisA075 pisze: 12 mar 2024, 8:38Mi od 5 lat wynagrodzenie nie wzrosłoBoguszek pisze: 12 mar 2024, 7:03myślę że społeczeństwo stało się bardziej zamożne i dlatego mniej osób gra im większa bida w kraju tym graczy więcej cena myślę nie ma tu nic do rzeczy przy wzroście wynagrodzenia za prace
![]()
![]()
- Boguszek
- Cwaniak
- Kontakt:
Po 20 Marca do strajkujących dołączą niepełnosprawne osoby którym Tusk obiecał podnieść rentę socjalną z 1445zl do minimalnej krajowej jak narazie na obiecankach się skończyło.
-
DS1987
- Janusz kombinator
- Kontakt:
A ja myślę ze jest to kwestia tego ze w tym 2008 roku nie było Kaskady , Keno , Eurojacpota , Ekstra Pensji , Szybkiego 600 a nawet dodatku Plus do lotto . Kumulacje dziś rosną naprawdę w zółwim tępie .. np 2,3,4,6,8,10 , 6 kumulacja to raptem 10 milionów ! można się domyślec ze następna będzie 12 i 15 , 18
Dawniej Ponury_grabarz
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Dużo zabrał EJ. Tez według mnie Mini bo de facto najłatwiejsza gra z oferty TS i wygrane są codziennie. Ale prawda taka ze to właśnie EJ najbardziej rozłożył Lotto. To zresztą np u mnie w kolekturach widać.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 
- Belzebabka
- Lubi chajc
- Kontakt:
Pewnie część ludzi odpłynęła do innych gier, ale tak widzę że w Eurojacpot liczba zawartych zakładów wynosi od kilkuset tysięcy do miliona z okładem przy dużych kumulacjach, w Mini również milion z okładem.Reszta gier to raczej dużo mniej grających. Ale gdzie się podziało te pozostałe kilkanaście milionów graczy?
-
aera
- Cwaniak
- Kontakt:
Wygrana Mini raczej życia nie odmieni. Nie oszukujmy się, ale te 400 tys. tyłka nie urywa. Może 20 lat temu taka kwota robiłaby wrażenie.Krzysiek pisze: 14 mar 2024, 10:30 Dużo zabrał EJ. Tez według mnie Mini bo de facto najłatwiejsza gra z oferty TS i wygrane są codziennie. Ale prawda taka ze to właśnie EJ najbardziej rozłożył Lotto. To zresztą np u mnie w kolekturach widać.