Zdaje się że drapek kiedyś wspominał że na sąsiedzkim forum był kiedyś wywiad z pracownikiem z TS, postanowiłem go odszukać
I faktycznie w 2012 taki czat miał miejsce (na żywo). Oczywiście główny zapis pytań i odpowiedzi z tego czatu się nie zachował, a przynajmniej archiwum czatu już tego nie obejmuje, ale pod linkiem jest profil tego spotkania i tam jest druga seria pytań na które nie zdążył odpowiedzieć podczas spotkania na żywo.
https://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
Myślę że warto sobie poczytać te posty albowiem niektóre z pytań które do dzisiaj się przewijają również się tam znalazły. Co nieco się można dowiedzieć. Na pewno z wciąż pojawiających się do dzisiaj pytań to ciekawy będzie post 24, 31, ale warto poczytać wszystkie te odpowiedzi.
Swoją drogą jestem w lekkim szoku że takie spotkanie z szarymi graczami w ogóle się odbyło, dzisiaj to by było chyba nierealne... patrząc chociażby jak przebiega kontakt z oddziałami, z kimkolwiek tam od jakiegoś czasu
Jeśli ktoś przeczytał tamte posty to napiszcie co myślicie, czy coś wam się rozjaśniło.
Czy myślicie że dzisiaj takie spotkanie z graczami byłoby możliwe do zrealizowania?
Jakie rzeczowe pytania byście dzisiaj zadali?
1) Ja bym pewnie pytał typowo o zdrapki. Np. o powód dlaczego niektóre skany zdrapek nie pojawiają się na stronie, z czego to tak naprawdę wynika.
Jeśli dzieje się to nieumyślnie z braku czasu, chwilowych problemów technicznych itp.to dlaczego na drugi czy trzeci dzień ktoś tego nie zaktualizuje?
Dlaczego nawet gdy wielu z nas pisze maila do TS i tłumaczy jak krowie na rowie że w tej i takiej zdrapce brakuje skanu a oni nadal nie wstawiają takich skanów to robią to umyślnie, złośliwie? Gubią te skany?
2) W kwestii usprawnień przy każdej podstronie zdrapki powinna być mapka pokazująca w których punktach taką zdrapkę powinniśmy jeszcze znaleźć.
3) Stworzenie mapy z lokalizacją zdrapkomatów na terenie kraju.
4) Czy przewidują wprowadzenie karty klienta czy coś podobnego gdzie klient w wybranych okresach lub promocjach mógłby korzystać z jakiś zniżek.
5) Czy sam TS nie ma wrażenia że mimo oczywistych i rekordowych zysków, sama oferta gier liczbowych i loterii pieniężnych jest aktualnie przesycona, przesadnie rozbudowana?
6) Gdzie jest Janusz Laskowski?
A osobna kwestia która mi się jeszcze nasunęła to czy ludzie z TS sa na tym forum, czy i jak często nas czytają? To forum im przeszkadza a może wręcz odwrotnie?
Wywiad z pracownikiem TS
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Wywiad z pracownikiem TS
Co z tego że z 2022 roku, skoro nadal są tam główne
Ja widziałem jak na wyspach w galeriach wciskali ludziom masowo Kalendarze Świąteczne gdzie sytuacja z nagrodami to jeszcze większa tragedia
Sam dostałem świąteczne zdrapki i oczywiście te bez głównych, czyli Kalendarz, Gwiezdna Fortuna i Crystal Cash to już serio wolałbym stare Pieniędzy jak lodu gdzie byłaby szansa na trafienie transzy z główną
Ja widziałem jak na wyspach w galeriach wciskali ludziom masowo Kalendarze Świąteczne gdzie sytuacja z nagrodami to jeszcze większa tragedia
Sam dostałem świąteczne zdrapki i oczywiście te bez głównych, czyli Kalendarz, Gwiezdna Fortuna i Crystal Cash to już serio wolałbym stare Pieniędzy jak lodu gdzie byłaby szansa na trafienie transzy z główną
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Być może pojawi się niedługo całe archiwum czata, przez co moglibyście zobaczyć też tamta dyskusje.
Był rok 2012, byłem zaproszony na 2 dni do Warszawy. Miałem okazję też podziwiać studio lotto w trakcie losowania na żywo.
Wtedy też rozmawialiśmy o takim spotkaniu z graczami. To dzisiaj może bardzo dziwić, ale w tamtym czasie część społecznościowa portalu multipasko, a konkretnie czat, była widziana przez TS jako miejsce największej tego typu aktywności graczy.
Profile firmowe na Facebooku, czy też grupy dyskusyjne na Facebooku, wtedy nie istniały! Lotto nie miało tam nawet swojego profilu. Więc nie mieli żadnego kanału społecznosciowego, a chcieli jakby połączyć się z graczami.
Pamiętam, że w trakcie rozmów padła między innymi prośba o zapowiedzi przyszłych zdrapek. Dawniej zdrapka trafiała na stronę dopiero w dniu premiery.
Niby 12 lat temu, a tyle się zmieniło
Był rok 2012, byłem zaproszony na 2 dni do Warszawy. Miałem okazję też podziwiać studio lotto w trakcie losowania na żywo.
Wtedy też rozmawialiśmy o takim spotkaniu z graczami. To dzisiaj może bardzo dziwić, ale w tamtym czasie część społecznościowa portalu multipasko, a konkretnie czat, była widziana przez TS jako miejsce największej tego typu aktywności graczy.
Profile firmowe na Facebooku, czy też grupy dyskusyjne na Facebooku, wtedy nie istniały! Lotto nie miało tam nawet swojego profilu. Więc nie mieli żadnego kanału społecznosciowego, a chcieli jakby połączyć się z graczami.
Pamiętam, że w trakcie rozmów padła między innymi prośba o zapowiedzi przyszłych zdrapek. Dawniej zdrapka trafiała na stronę dopiero w dniu premiery.
Niby 12 lat temu, a tyle się zmieniło
- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
Na Facebooku mają swój profil, ale jak napisałem na czacie - to schowani za botem.
Nikt z TS nie pomyślał, żeby własne forum stworzyć.
@Multipasko - rozumiem, że mam przyjemność pisać z adminem?
Nikt z TS nie pomyślał, żeby własne forum stworzyć.
@Multipasko - rozumiem, że mam przyjemność pisać z adminem?