4/6 TRAFIONE NA FORUM
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: 4/6 TRAFIONE NA FORUM
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
House - nie wszędzie są kamery, choć pewnie w większości miejsc. Druga sprawa - w Polsce mamy mnóstwo ludzi z kasą, biznesmenów, milionerów, jakoś nie słychać zbyt często o takich akcjach, a znaleźć gościa z dużo większą kasą jest łatwiej, niż jakąś przypadkową osobę, która zgarnęła kilka milionów w lotku. Na takiej zasadzie, każdy kto ma jakiś większy majątek, powinien bezustannie trząść portkami.
Wracając do tematu, to moim zdaniem skany kuponów nie są potrzebne. Po co to komu? Żeby ludzie mogli sobie pooglądać? Żeby upewnić się w uczciwości Totalizatora? Bezsens.
Wracając do tematu, to moim zdaniem skany kuponów nie są potrzebne. Po co to komu? Żeby ludzie mogli sobie pooglądać? Żeby upewnić się w uczciwości Totalizatora? Bezsens.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Tak ale świeży milioner bez doświadczenia na najłatwiejszy cel. Ludzie którzy dorobili się kasy w dłuższym terminie zazwyczaj są kimś, znają kogoś, mają respekt i przede wszystkim wiedzą jak się obchodzić z wiekszą forsą i jak ją zabezpieczyć a świeży milioner, który wcześniej raczej był biedny nie ma doświadczenia z taką kasą i nawet nie miał czasu się z kasą oswoić. Kilka dni, kilka tygodni po wygranej jest w szoku i nie musi postępować racjonalnie. Wiadomo, też że taki przypadek może się zdarzyć z raz na sto ale jak najbardziej może.
Dodano po 42 minutach 22 sekundach:
No i dziś w lotto dobrze płatna czwórka bo zagralo więcej osób bo była sobota i kumulacja.
Dodano po 42 minutach 22 sekundach:
No i dziś w lotto dobrze płatna czwórka bo zagralo więcej osób bo była sobota i kumulacja.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Panowie bo odchodzicie od tematu. Nie żebym coś miał do waszych rozmów ale kompletnie nie na temat. Możecie utworzyć sobie nowy temat na takie pogawędki
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wygrana z przed paru tygodni.297 zł
-
- Świeżak
- Kontakt:
Gratki.
-
- Maniak
- Kontakt:
Gratki ! To uczucie kiedy do alejki gwiazdek brakuje 3 zł 

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Jak na jedyną czwórkę jaką trafiłem w życiu ,nie mam prawa narzekać na wysokość wygranej.
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dokumentacja historyczna - nie wiem czy może być, ale co tam jak 4/6 to się chyba liczy
Wygrana 237,70 zł (i mój 237 post na tym forum - zupełny przypadek). Patrzcie dzieci jak to kiedyś było bez plusów, super szans itp. Tylko cena już wtedy była rąbnięta, optymalną ceną było według mnie 2 zł.

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Cwaniak
- Kontakt: