Kaskada - koniec gry?
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Kaskada - koniec gry?
Temat wraca od czasu do czasu. TS ponoć miał w planach decyzję o zakończeniu losowań tej gry już 3-4 lata temu. W kaskadę gra praktycznie stałe, niewielkie grono ludzi, które z każdym miesiącem maleje, tak mi się przynajmniej wydaje. Nawet jeśli ktoś nowy zainteresuje się kaskadą to po 20-30 wysłanych zakładach ma już jej serdecznie dosyć i odpuszcza. W ankiecie głosowałem za likwidacją bo osobiście gry nie lubię i uważam ją za nieatrakcyjny zapychacz w ofercie.
Czy posiada ktoś dane ile średnio % zawieranych losów było na początku gry, w środku i obecnie? Czy jest to cały czas tendencja spadkowa?
Czy posiada ktoś dane ile średnio % zawieranych losów było na początku gry, w środku i obecnie? Czy jest to cały czas tendencja spadkowa?
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Kaskada - koniec gry?
Dla Mnie ta gra nie istnieje. Nigdy nie zagrałem . Ani 1 zakładu.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dajcie grać innym to że dużo ludzi w to nie gra to nie znaczy żeby już likwidowali tą gre. Widocznie ma dwóch fanów
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Problem w tym że ona się chyba nigdy nie skończy ja temat założyłem 3 lata temu gdzie już pierwsze wzmianki o jej rzekomym zakończenie pojawiały się chyba w 2017 roku i cisza w TS więc może gra zostanie. Mnie np. boli że takie coś jest dalej w ofercie a Joker już nie, uwielbiałem jego formułę
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nie lubię tej gry. Zagrałem w nią kilka razy, chyba raz wygrałem 8 złotych i to by było na tyle. Zamiast Kaskady, mogliby wprowadzić coś ciekawszego, na przykład właśnie wspomniany przez grzybka Joker. Szkoda że TS jest ciągle zalany betonem, zero tam kreatywności.
- pablovsky
- Cwaniak
- Kontakt:
Dopóki do przedsiębiorstwa płynie wodospad kasy, dopóty beton będzie się trzymał. A w tym przypadku nie ma co liczyć na kreatywność bo i po co? Raz na jakiś czas ktoś coś grubszego trafi, reszta zamknie usta i będzie dalej sponsorować giganta. Dla TS strumień ogromnych pieniędzy płynie nieprzerwanie. Legalny hazard to złoty biznes.Terrorblade pisze: ↑12 sie 2024, 23:58Szkoda że TS jest ciągle zalany betonem, zero tam kreatywności.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
jutro tj. 7 października po godz.22 odbędzie się 8000 losowanie kaskady!
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
A ja juz myślałem że ktoś dal info o zakończeniu tej gry, szkoda
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Chyba tak szybko jej nie zakończą bo niewiele ich kosztuje (przypominam w puli jest tylko 1 główna wygrana na 1 grę, która pada moze srednio raz w miesiącu). W sumie to taki los jak zdrapka bez żadnego wpływu ze strony gracza... co najwyżej możesz wybrać sobie godzinę nadania kuponu