Od Bundiego
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Od Bundiego
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Niestety nie, miałam mało czasu na przyjrzenie się tym liczbom i o 14 nic nie wygrałam , ale mam jeszcze to samo na 22.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Powtórka z rozrywki ponownie ta sama 3/3 >> 40,,,46,,,53 
Zwę to mieleniem

Zwę to mieleniem

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ok koniec podpowiedzi ( kto rozszyfruje resztę jego zysk, na mp jest kilka osób dla których to bułka z masełkiem )
Z delikatnym wyprzedzeniem
Z delikatnym wyprzedzeniem

- Załączniki
-
- 13-9-2024.GIF (14.52 KiB) Przejrzano 1165 razy
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@Bundyyy. Z całym szacunkiem ale niestety nie zawsze się da ciebie czytać bo masz mało czytelny sposób pisania. To fajnie że myślisz i kombinujesz. Tylko niestety piszesz tak że trudno załapać o co ci chodzi. Zmień sposób pisania na bardziej zrozumiały .
P.s; pochwal się czy wyciągnąłeś z tych analiz coś kiedyś grubszego?
P.s; pochwal się czy wyciągnąłeś z tych analiz coś kiedyś grubszego?
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Jak ktos lubi progresją na jedną liczbę może startować > 74 <
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Taka prośba, nie zachęcaj do gry progresywnej. Nie wszyscy muszą wiedzieć czym to się często kończy.
Ktoś zaryzykuje i straci dobytek życia. Namawianie do tego innych graczy na podstawie własnych, niepopartych niczym fantazji czy fanaberii jest zwykłym chamstwem. Jakiś dzieciak poczyta forum, zacznie progresywnie stawiać na wyssaną z palca cyfrę i co zrobisz jak przegra mnóstwo pieniędzy rodziców? Myślisz o tym, wypisując te swoje banialuki?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
pablovsky pisze: ↑13 wrz 2024, 19:04Taka prośba, nie zachęcaj do gry progresywnej. Nie wszyscy muszą wiedzieć czym to się często kończy.
Ktoś zaryzykuje i straci dobytek życia. Namawianie do tego innych graczy na podstawie własnych, niepopartych niczym fantazji czy fanaberii jest zwykłym chamstwem. Jakiś dzieciak poczyta forum, zacznie progresywnie stawiać na wyssaną z palca cyfrę i co zrobisz jak przegra mnóstwo pieniędzy rodziców? Myślisz o tym, wypisując te swoje banialuki?
To nie jest kółko różańcowe, jak chcesz głosić jakieś kazania to poszukaj odpowiednią do tego stronę, hipokryto.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Drugie podejście i Bingo

Dodano po 2 minutach 21 sekundach:
Mam następna chętną liczbę ale ten dziwak w kapeluszu który nie wiem co tu robi mnie deprymuje i nie podam ha ha
- Załączniki
-
- 14-09-2024------------------.GIF (13.45 KiB) Przejrzano 1055 razy
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Dopiero dzisiaj weszłam na forum, z 11.09 o 22 też nic .Na razie będę próbiwała na sucho.