Multi Inspiracje
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Multi Inspiracje
Odkurzę temat. Cały czas mnie inspiruje to jak potrafi wypaść w MM ponad 50 piątek tak jak dzisiaj o 14 tej i cały czas mam myśli jak ludzie grają, systemem jakimś swoim. Czy jest jakiś magiczny sposób na 5/5 Multi? Już tyle sposobów
próbowałem ze głowa boli.
Ktoś z was kiedyś rozgryzał ten temat dogłębnie?
Na zielonym forum był DariuszW ze swoimi analizami i czasami z nich korzystałem. musze przyznać ze miał dogłębne analizy MM i można było z nich coś tam wyłuskać
próbowałem ze głowa boli.
Ktoś z was kiedyś rozgryzał ten temat dogłębnie?
Na zielonym forum był DariuszW ze swoimi analizami i czasami z nich korzystałem. musze przyznać ze miał dogłębne analizy MM i można było z nich coś tam wyłuskać
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Moja propozycja od 14-17.08 na 7 liczb 7 losowań do końca czasu trwania promocji.
Liczby: 3,9,20,30,39,52,67
Życzę miłego dnia!
Liczby: 3,9,20,30,39,52,67
Życzę miłego dnia!

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Może ty coś zaproponuj to pohahamy wspólnie

-
- Świeżak
- Kontakt:
Spokojnie trza być cierpliwym. Ostatnio 7 losowań nic, a ostanie w sobotę na promocji wpadło 5/6 180zł.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Może ty coś zaproponuj to pohahamy wspólnie

[/quote]
No właśnie nie wrzucę, sam z siebie nie będę się śmiał.

Nie wróżę. Ani ze szklanej kuli, ani na bazie statystyk. To nie bukmacherka. W tej grze to nie działa. Szczęście, los, fuks. Tylko tak można trafić coś grubszego w kulki.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
No właśnie nie wrzucę, sam z siebie nie będę się śmiał.

Nie wróżę. Ani ze szklanej kuli, ani na bazie statystyk. To nie bukmacherka. W tej grze to nie działa. Szczęście, los, fuks. Tylko tak można trafić coś grubszego w kulki.
[/quote]
Hmmm a napisz mi jak działa rzut monetą powiedzmy 1000x ??? ( jaki będzie wynik ile razy orzeł a ile reszka)
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Na dziesięć rzutów monetą, prawdopodobieństwo wyrzucenia 10 x reszki jest takie samo jak 10 x orła. Grając w ruletkę prawdopodobieństwa 10 spinów z czerwonym, jest takie samo jak z czarnym polem. Każda inna teoria jest z zasady nieprawdziwa, więc nad czym tu debatować?
Wielu już takich się przejechało na progresji, uznając, że po dwudziestu czerwonych spinach można zacząć stawiać W rewanżu teraz napisz jakie bylło prawdopodobieństwo, że Atalanta Bergamo sięgnie po Puchar w środowym meczu z Realem.
Wielu już takich się przejechało na progresji, uznając, że po dwudziestu czerwonych spinach można zacząć stawiać W rewanżu teraz napisz jakie bylło prawdopodobieństwo, że Atalanta Bergamo sięgnie po Puchar w środowym meczu z Realem.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Rzucana moneta im więcej razy tym wynik bedzie zawsze dążył do wyrównania a przecież mogłaby np reszka wypaść 750x na 1000 rzutów prawda?
otóż nic z tego.
Druga wskazówka w formie pytania >> Dlaczego np w grze MM nie będzie tak że ze zestawu 20 liczb żadna nie zostanie wylosowana przez powiedzmy 20 losowań ? ( a przecież mogłoby prawda? )
Jak załapiesz to i dojdziesz do wniosku ze jednak da się co nieco "wywróżyć" bo tu nie ma czarów tu jest logika ( matematyka)
Dodano po 2 minutach 51 sekundach:
Właśnie > dlaczego się ograniczasz do 10 rzutów może to błąd co?
otóż nic z tego.
Druga wskazówka w formie pytania >> Dlaczego np w grze MM nie będzie tak że ze zestawu 20 liczb żadna nie zostanie wylosowana przez powiedzmy 20 losowań ? ( a przecież mogłoby prawda? )
Jak załapiesz to i dojdziesz do wniosku ze jednak da się co nieco "wywróżyć" bo tu nie ma czarów tu jest logika ( matematyka)
Dodano po 2 minutach 51 sekundach:
pablovsky pisze: ↑16 sie 2024, 16:30Na dziesięć rzutów monetą, prawdopodobieństwo wyrzucenia 10 x reszki jest takie samo jak 10 x orła. Grając w ruletkę prawdopodobieństwa 10 spinów z czerwonym, jest takie samo jak z czarnym polem. Każda inna teoria jest z zasady nieprawdziwa, więc nad czym tu debatować?
Właśnie > dlaczego się ograniczasz do 10 rzutów może to błąd co?