autor: drapekzdrapek » 17 lut 2022, 20:56
Nie muszę podpytywać-bo gdy jest promocja i kolektorzy proponują ją klientom- to namówieni klienci biorą z chybika. Jak czasem oglądam Keno, to widzę jak to się odbywa. Dziś spędziłem z 10min w budzie o dużym ruchu i tak Ci napiszę, że jako tako sprzedawało się lotto, potem Keno. Multi nikt przy mnie nie wysłał i nikt się nie dał namówić. Natomiast prym nadal wiodą zdrapki-kiedyś na mp napisałem że w skali m-ca obrót nimi jest większy niż wszystkimi grami włącznie. Oczywiście dotyczyło to kolektury z ( zaprzyjaźnioną emerytką już,-kolektorką Jolką). Niewiadomo ile idzie zakładów przez neta. Faktem jest że mm od dawna traci na znaczeniu (to moje zdanie). Sam gram tylko w promocję. Mi promocja odpowiada, natomiast gdyby ts zrobił lifting wygranych tak jak w Keno, to zastanowiłbym się nad ponownym przejściem do mm. Wiesz, gdy za 5/5 w kreno było 120 to prawie nikt nie grał. Zmiana wygranych przyniosła szał na tę grę. Obroty i pewnie zyski z niej są ogromne. Gdy jeszcze nie było mnożnika to sobie szacowałem że tylko na 5 i 6liczb mogło być zawieranych ok. 300-500.000 zakładów dziennie
Dodano po 1 godzinie 4 minutach 47 sekundach:
Z dzisiejszej promocji jestem lekko zadowolony, Tera weszło po 1*3/6 i 4/6. Za cały dzień 4*4/6 i 1x3/6 przy koszcie obulosowaniowym 25zł