!!! MULTI MULTI !!!
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: !!! MULTI MULTI !!!
Hej. Nikt nic nie trafił na dziewiątce?- Ja też nic szczególnego, a akurat dziś zagrałem 4zak. na dwa los z plusem i na trzech trafiłem plusa w tym raz solo za 21zl i 4/9+ i 2/9+.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja przedwczoraj zagrałem za 10 i zwrot 3zl, wczoraj za dyche - zwrot 6zl , dzisiaj za dyche - czekamy...drapekzdrapek pisze: ↑18 lis 2023, 18:35Hej. Nikt nic nie trafił na dziewiątce?- Ja też nic szczególnego, a akurat dziś zagrałem 4zak. na dwa los z plusem i na trzech trafiłem plusa w tym raz solo za 21zl i 4/9+ i 2/9+.
-
- Maniak
- Kontakt:
Wieczorem nic nie wpadło.... Dzień dzisiejszy w mm- złotówka na minusie
-
- Cwaniak
- Kontakt:
u mnie tez tylko 3zl...drapekzdrapek pisze: ↑18 lis 2023, 22:41Wieczorem nic nie wpadło.... Dzień dzisiejszy w mm- złotówka na minusie
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Losują takie liczby, że od jakiegoś czasu poziom pełnych trafień typu 6/6 7/7 itp. spadł drastycznie...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
u mnie też od jakiś 3 tygodni jest totalna lipa albo nic albo jakieś grosze typu 2zł... na WT i CT nic nie wchodzi
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Niestety w MM grając swoimi liczbami jest bardzo ciężko.
Chyba ze siedzisz w analizach i masz dużo cierpliwości bo w MM niestety cierpliwość jest pożądana. Np. jak nie trudno zauważyć jeśli gramy na swoje liczby to potrafią nie długo długo się nie pojawić.
Ja wyczekasz, jest szansa ze coś wygrasz fajnego ale to nie ma reguły Dwa to niestety ale MM ma tendencje ze jak grają pewne liczby zestawy to później znikają na długi czas. Podam prosty przykład. Liczby 22 i 27. Maja okresy ze potrafią grać i grać. ale i okresy ze jak znikną to niemal całkowicie ich nie widać.
To samo jest z innymi dość często padającymi liczbami w MM jest 33,38,52,72,80 i jeszcze paroma innymi.
Także niestety MM jest dla bardzo cierpliwych i mających jakąś strategię.
Od dłuższego czasu to posyłam tylko na Chybił.
Na koniec dodam ze na promocje wydane 30 zł a wrócił tylko .....6 zł
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja zaatakuję od jutra;)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Masz rację, niestety tak jest...Krzysiek pisze: ↑21 lis 2023, 17:21Niestety w MM grając swoimi liczbami jest bardzo ciężko.
Chyba ze siedzisz w analizach i masz dużo cierpliwości bo w MM niestety cierpliwość jest pożądana. Np. jak nie trudno zauważyć jeśli gramy na swoje liczby to potrafią nie długo długo się nie pojawić.
Ja wyczekasz, jest szansa ze coś wygrasz fajnego ale to nie ma reguły Dwa to niestety ale MM ma tendencje ze jak grają pewne liczby zestawy to później znikają na długi czas. Podam prosty przykład. Liczby 22 i 27. Maja okresy ze potrafią grać i grać. ale i okresy ze jak znikną to niemal całkowicie ich nie widać.
To samo jest z innymi dość często padającymi liczbami w MM jest 33,38,52,72,80 i jeszcze paroma innymi.
Także niestety MM jest dla bardzo cierpliwych i mających jakąś strategię.
Od dłuższego czasu to posyłam tylko na Chybił.
Na koniec dodam ze na promocje wydane 30 zł a wrócił tylko .....6 zł
Np. liczby 16,54 nie wystąpiły razem od 151 losowań i teraz pomyśleć, że ktoś zaczyna grać na taką parkę np. jak jest przerwa 3 losowania...
-
- Maniak
- Kontakt:
Że się wtrące- dobrych parę lat temu na czacie mp była osoba pisząca by nie grać na najdłużej oczekująca liczbę/i te zestawy co tam są podawane.
51-57 do jutra do 14.00 i 8-14 tylko na wieczór - tak dziś gram. O 14.00 u mnie 4/7
51-57 do jutra do 14.00 i 8-14 tylko na wieczór - tak dziś gram. O 14.00 u mnie 4/7