No graty mistrzu! Oni przypadkiem nie wysyłają później maila ze taka kwotę trzeba odebrać w oddziale?
no czytałem maila, i niestety musze iść do oddziału, no trudno trzeba to pójdę, w sumie dawno mnie tam nie było - ostatni raz w lipcu tam byłem też po 4/5 tylko w S8 przy okazji może kupie tam w kasie jakieś zdrapki
No graty mistrzu! Oni przypadkiem nie wysyłają później maila ze taka kwotę trzeba odebrać w oddziale?
no czytałem maila, i niestety musze iść do oddziału, no trudno trzeba to pójdę, w sumie dawno mnie tam nie było - ostatni raz w lipcu tam byłem też po 4/5 tylko w S8 przy okazji może kupie tam w kasie jakieś zdrapki
Gratulacje, a tak przy okazji podziel się odrobiną tego szczęścia
dziś z obawą postanowiłem zaryzkować i za wczorajszą wygraną z EP zagrać S12...no i oto efekt, szkoda że były 2 główne no ale nie jest źle
Gratulacje za trafienie. Swoją drogą to podziwiam grających w mini systemy większe od s10. Nawet trafienie trójki czasami nie przynosi zwrotu włożonej kasy.
Blank daj znać jak wyglada taki odbiór. Czy wystarczy im tylko dowód czy jeszcze wydruk kuponu online. Zawsze mnie to ciekawiło a jeszcze niestety nie miałam okazji się o tym przekonać.
Blank daj znać jak wyglada taki odbiór. Czy wystarczy im tylko dowód czy jeszcze wydruk kuponu online. Zawsze mnie to ciekawiło a jeszcze niestety nie miałam okazji się o tym przekonać.
no właśnie oddział zaliczyłem, potrzebny jest tylko dowód osobisty
Wiem ,ze w tych gierkach przelewają nawet jeżeli wygrasz 1MLN , Może kiedyś zmienią na inne gry też.
no nie wygrałem jeszcze głównej w gierkach, ale w przypadku większej wygranej wizyta w oddziale też jest konieczna - dziś na ten tem rozmawiałem z Pania w kasie oddziału