NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Z podanej wyżej jedenastki maszyna wypluła mi z tego zestawu 8 liczb na 7 zakładów 

- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Z twojej 11-ki ER33 mam 9 na 6 zakładów i 12 na 10 zakładów więc może być ciekawie albo wejdzie po 1 lub 2 na zakład 

- Zodiac
- Janusz Gry
- Kontakt:
Już dość długo za mną chodzi zagranie s9 lub s10. Trzeba będzie w najbliższym czasie wytypować liczby i zagrać

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Na CT puszczałem i maszyna mi tak powyrzucała na zakłady 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Coś chyba jest na rzeczy, bo u mnie aż 8 wypluła 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Jakie wam wypluła, przód czy tył?
Bo ja dzisiaj poszedłem od 1x do 3x na dwa zakłady z wczorajszych propozycji TotoStat. Może coś siądzie
Bo ja dzisiaj poszedłem od 1x do 3x na dwa zakłady z wczorajszych propozycji TotoStat. Może coś siądzie

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie więcej z tyłu,z przodu tylko 4 i 8 no i parę ze środka
-
- Moderator
- Kontakt:
Kiedyś był taki art. na wp.
Jeśli decydujemy się na metodę chybił trafił, to liczby w danym zakładzie generuje terminal. Jest specjalne oprogramowanie, które odpowiada za ich losowy wybór. To, jakie liczby wybierze terminal, to czysty rachunek prawdopodobieństwa. Prawidłowość działania wspomnianego oprogramowania jest stale sprawdzana. Badanie obejmuje ok. 60 000 kombinacji. Nie ma miejsca na jakiekolwiek nieprawidłowości.
Obstawiam że po każdym losowaniu, terminal z centralnego kompa dostaje zakres "puli" tak aby wygrane padały równomiernie w calej PL.
Jeśli decydujemy się na metodę chybił trafił, to liczby w danym zakładzie generuje terminal. Jest specjalne oprogramowanie, które odpowiada za ich losowy wybór. To, jakie liczby wybierze terminal, to czysty rachunek prawdopodobieństwa. Prawidłowość działania wspomnianego oprogramowania jest stale sprawdzana. Badanie obejmuje ok. 60 000 kombinacji. Nie ma miejsca na jakiekolwiek nieprawidłowości.
Obstawiam że po każdym losowaniu, terminal z centralnego kompa dostaje zakres "puli" tak aby wygrane padały równomiernie w calej PL.
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
3*2 i sporo oboków....szkoda