Przewidywanie
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
Pytanie czy wiesz dlaczego tak jest.
A teraz przysłowiowe "gramy dalej "
Ale i tak nikt z was nie wygra głównej bo to jest niemożliwe
Dodano po 2 minutach 45 sekundach:
A teraz mam pytanie!
Ile krst graczy mini lotto na forum ?
Czy jest to możliwe sprawdzić?
Matematyka nie kłamie. Chcę sprawdzić jak to wygląda statystyczne.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wiem że, to nie jest forum o polityce, ale widząc co wyrabiają rządzący z KPO a w Sejmie w sprawie praw dziecka wypowiada się karany pedofil to mam coraz większe wątpliwości co do porządku jaki musi panować w firmie Totalizator Sportowy.

- Bolek2024
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
A ja czekam cierpliwie na powtórkę z 2022 roku; to realnie ma na mnie wpływ.
Ulubieńcy tłumów będą wciskać znowu kit że to dla Polski, i wojna jest, i inne przypalone tematy.
jak Obajtek znowu podniesie cenę paliwa, wzrośnie koszt dojazdu do kolektury tototlotka,
mieszkam na wsi zabitej dechami.
Ulubieńcy tłumów będą wciskać znowu kit że to dla Polski, i wojna jest, i inne przypalone tematy.
jak Obajtek znowu podniesie cenę paliwa, wzrośnie koszt dojazdu do kolektury tototlotka,

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Mam swoje przypuszczenia dlaczego tak się dzieje. Algorytmy robią swoją czarną robotę

W Mini Lotto gram codziennie. Na koncie dwie czwórki i kilkadziesiąt trójek (nie liczyłam dokładnie)

Moje dwie ostatnie trójki w ML są z czerwca. Od tego czasu wpada non stop 2/5, ale w zamian za to sukcesy w Keno i przede wszystkim w zdrapkach

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
+1Belzebabka pisze: ↑wczoraj, 13:48Wiem że, to nie jest forum o polityce, ale widząc co wyrabiają rządzący z KPO a w Sejmie w sprawie praw dziecka wypowiada się karany pedofil to mam coraz większe wątpliwości co do porządku jaki musi panować w firmie Totalizator Sportowy.![]()
![]()
![]()