Dokładnie jest tak jak mówisz. Równie dobrze mogłoby nic nie wpaść gdyby ten kupon był posłany na kilka losowań. Ja codziennie zachodzę po jakąś zdrapkę lub zdrapki więc przy okazji wysyłam kupony, choć zdarza się, że jak mam jakiś "ciekawy" zestaw WT lub CT to potem jeszcze próbuję powtórzyć te liczby.KrZySiEk8964 pisze: ↑04 lis 2021, 10:24I tu by Cię uratowały 2-3 losowania w przód. No ale nie można takich rzeczy przewidzieć. Ja gram przeważnie na kilka kolejnych losowań z faktu, iż nie chcę mi się co chwilę chodzić do kolektury.
NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
-
- Maniak
- Kontakt:
Też się zgodzę. Dodam, że mniej się przejmuję i wydaję mniej grając na kilka losowań, a cieszy jak coś wpadnie. Gram niemal wyłącznie na CT - w dni powszednie 1-2 zakłady na kilka dni, w weekendy po 3-4 zakłady jednorazowo max. No ale u mnie ani trójki chyba od lipca.boobs pisze: ↑04 lis 2021, 17:00Dokładnie jest tak jak mówisz. Równie dobrze mogłoby nic nie wpaść gdyby ten kupon był posłany na kilka losowań. Ja codziennie zachodzę po jakąś zdrapkę lub zdrapki więc przy okazji wysyłam kupony, choć zdarza się, że jak mam jakiś "ciekawy" zestaw WT lub CT to potem jeszcze próbuję powtórzyć te liczby.KrZySiEk8964 pisze: ↑04 lis 2021, 10:24I tu by Cię uratowały 2-3 losowania w przód. No ale nie można takich rzeczy przewidzieć. Ja gram przeważnie na kilka kolejnych losowań z faktu, iż nie chcę mi się co chwilę chodzić do kolektury.
Dodano po 1 godzinie 50 minutach 2 sekundach:
No i dziś przy 2 zakładach CT weszła trójka - jak znam życie będzie jakieś 17 zł : D Szkoda, bo na jednym zakładzie 3/5 a na drugim 1/5... nie mogła wejść wyżej ? Czwórki jeszcze nie miałem. Ale dobre i to.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Ale zauważyłem pewną ciekawostkę, może nie odkrycie na miarę 5/5 ale zobaczcie ze w mini często padają liczby zaciągnięte z Multi
Trzeba próbować pokreślić ze wzoru losowania Multi.
@Sollen, gratuluję.
Trzeba próbować pokreślić ze wzoru losowania Multi.
@Sollen, gratuluję.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
50zł za trójkę to ładnie.
Ostatnio znalazłem jakieś stare blankiety do multi i mini (z tyłu jest data 2012). Trochę różnią się od tych dzisiejszych, ale mimo to przechodzą jeszcze przez lottomat. Tak więc na wieczór posłałem sobie 2 zakłady mini:
1: 04, 07, 21, 39, 42
2: 11, 19, 30, 33, 37
Trójki nie trafiłem od pond 10 lat tak że wiecie... :D
Ostatnio znalazłem jakieś stare blankiety do multi i mini (z tyłu jest data 2012). Trochę różnią się od tych dzisiejszych, ale mimo to przechodzą jeszcze przez lottomat. Tak więc na wieczór posłałem sobie 2 zakłady mini:
Trójki nie trafiłem od pond 10 lat tak że wiecie... :D
-
- Maniak
- Kontakt:
Nieraz masz takie passy w zdrapach, że może powalcz w losowych ? Czytałem kiedyś, że Ci to nie sprawia frajdy, ale myślę że miałbyś szczęście. Taka piątka w Mini akurat na drapanie będzie : DDDgrzybek pisze: ↑06 lis 2021, 19:3950zł za trójkę to ładnie.
Trójki nie trafiłem od pond 10 lat tak że wiecie...![]()
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
kurcze, czyli aż tak źle nie typowałem, 2/5 z obokiem do trójki
może problem tkwi jak zawieram kupon, bo jak sięgam pamięcią to swoją jedyną trójkę miałem właśnie na WT oraz kilka 2/5 i 1/5. A posyłając kilka zakładów CT nie wchodziła nawet 1 liczba.
Sollen, najbliższe tygodnie będą obfitowały z bardzo słabe premiery zdrapkowe, więc może zamiast tych bubli pogram przez jakiś czas w gry losowe. Najszybciej się skuszę na mini i ekstra pensję. Na pewno odrzucam lotto, eurokota, kaskadę i super szajs. Pomyślę nad tym.
może problem tkwi jak zawieram kupon, bo jak sięgam pamięcią to swoją jedyną trójkę miałem właśnie na WT oraz kilka 2/5 i 1/5. A posyłając kilka zakładów CT nie wchodziła nawet 1 liczba.
Sollen, najbliższe tygodnie będą obfitowały z bardzo słabe premiery zdrapkowe, więc może zamiast tych bubli pogram przez jakiś czas w gry losowe. Najszybciej się skuszę na mini i ekstra pensję. Na pewno odrzucam lotto, eurokota, kaskadę i super szajs. Pomyślę nad tym.
-
- Maniak
- Kontakt:
grzybek pisze: ↑06 lis 2021, 22:30kurcze, czyli aż tak źle nie typowałem, 2/5 z obokiem do trójki
Hmm. To jak ja gram dość umiarkowanie, to 90% wygranych u mnie w grach losowych to Mini Lotto i EP właśnie przy czym CT. Na WT chyba trafiłem ze dwa razy trójkę w Lotto czy lotto plus i może raz w Mini. Powodzenia !
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
2/5 CT 
11,17,18,25,40

11,17,18,25,40
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Trafiona wczoraj 3 pierwsza w tym roku, ale bardzo mało gram ostatnio.
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2021:11:07 09:57:47Image taken on:07 lis 2021, 8:57Focus length:5.58 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:500Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:RealmeCamera-model:Realme 7 ProExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted averageCoordinates:N 50 0 31.85/ E 19 57 51.0598Google Maps:
- ER33
- Moderator
- Kontakt: