Czy Mini Lotto jest ustawione?
			UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
	Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- 
				zorr
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Czy Mini Lotto jest ustawione?
I jakie wnioski macie? Ale tak poważnie pytam.

- 
				System
- Maniak
- Kontakt:
Coś w tym może być tak jak każdej państwowej zorganizowanej organizacji . Czy to oszust kombinator ubezpieczyciel PKO , czy kombinatorzy z KRUS...itp itd. Nie chcę mi się wymieniać. Ale każdy chce orrznac obywatela z kasiory.
To , że nie ma możliwości sprawdzenia czy gra jest losowa ( bo nie chcą nawet dopuścić aby ktoś sprawdził) czyli samo to może już być że coś ukrywają. A poeoluja się ma jakąś komisję 

albo wywiady. Mam yo gdzieś i TV media itp. Jak trafię nie kedns piętkę to może I będzie to gra losowa.
 albo wywiady. Mam yo gdzieś i TV media itp. Jak trafię nie kedns piętkę to może I będzie to gra losowa. 
Ale jak do tej pory robię takie twarde systemy , że musi coś wpaść! I mam wrażenie że kulki świadomie omijają. Czyli może za tym stać inteligentna osoba a nie los.
No... to by tyle. Najlepsze jest to, że nikt nie wie czy gra jest losowa i nie pozwalają na to aby się dowiedzieć. Co sprawia niesmak do tej organizacji i niepewność.

To , że nie ma możliwości sprawdzenia czy gra jest losowa ( bo nie chcą nawet dopuścić aby ktoś sprawdził) czyli samo to może już być że coś ukrywają. A poeoluja się ma jakąś komisję

albo wywiady. Mam yo gdzieś i TV media itp. Jak trafię nie kedns piętkę to może I będzie to gra losowa. Ale jak do tej pory robię takie twarde systemy , że musi coś wpaść! I mam wrażenie że kulki świadomie omijają. Czyli może za tym stać inteligentna osoba a nie los.
No... to by tyle. Najlepsze jest to, że nikt nie wie czy gra jest losowa i nie pozwalają na to aby się dowiedzieć. Co sprawia niesmak do tej organizacji i niepewność.
- 
				Belzebabka
- Cwaniak
- Kontakt:

1 Inni to lubia

Według mnie Totalizator powinien zatrudnić, jakąś specjalistyczną firmę która zajmuje się audytem w takich firmach, najlepiej zagraniczną żeby nie było podejrzeń o protekcję, i potem zamieścić raport z takiego audytu na swojej stronie. Mogliby nawet zatrudnić dwie czy trzy niezależne od siebie firmy, żeby nie było niedomówień.

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:

1 Inni to lubia

W sumie, to logiczny pomysł. Spróbuj napisać w tej kwestii do Tuska, może się uda? Dodaj tylko w uzasadnieniu, że nawet trójki nie możemy trafić. I mam prośbę, jak odpisze, to od razu daj cynka na forum.Belzebabka pisze: ↑25 cze 2024, 18:57Według mnie Totalizator powinien zatrudnić, jakąś specjalistyczną firmę która zajmuje się audytem w takich firmach...
- 
				Belzebabka
- Cwaniak
- Kontakt:

1 Inni to lubia

Myślę że, firma z takimi tradycjami i renomą sama powinna dbać, żeby być czysta jak żona Cezara. Przykładowo krewny, który pracował w firmie Sokołów, co chwilę miał w zakładzie komisje z różnych państw typu Holandia, Dania czy USA, które kontrolowały wszystko do podszewki, a najmniejsze uchybienie mogło kosztować przedsiębiorstwo utratę uprawnień do eksportu na dany rynek. Natomiast taki gigant jak Totek, nic nie musi, a wszystkie wątpliwości są zbywane jakimś śmiesznym wywiadem z kimś z firmy, kto powie że wszystko jest cacy, a kto ma jakieś pytania czy wątpliwości to oczywiście desperat, który w życiu nie wygrał nawet trójki.  Zresztą to że państwo tym kręci, nie gwarantuje uczciwości, bo pragnę przypomnieć że, dziwnym trafem w loterii paragonowej za wcześniejszych rządów PO, samochód na 56 milionów paragonów wygrała koleżanka minister finansów.
 Zresztą to że państwo tym kręci, nie gwarantuje uczciwości, bo pragnę przypomnieć że, dziwnym trafem w loterii paragonowej za wcześniejszych rządów PO, samochód na 56 milionów paragonów wygrała koleżanka minister finansów.  Trzeba przyznać że to niezwykłe.
 Trzeba przyznać że to niezwykłe.

Zresztą to że państwo tym kręci, nie gwarantuje uczciwości, bo pragnę przypomnieć że, dziwnym trafem w loterii paragonowej za wcześniejszych rządów PO, samochód na 56 milionów paragonów wygrała koleżanka minister finansów.
 Zresztą to że państwo tym kręci, nie gwarantuje uczciwości, bo pragnę przypomnieć że, dziwnym trafem w loterii paragonowej za wcześniejszych rządów PO, samochód na 56 milionów paragonów wygrała koleżanka minister finansów.  Trzeba przyznać że to niezwykłe.
 Trzeba przyznać że to niezwykłe.- 
				System
- Maniak
- Kontakt:
Dokładnie