Dodano po 1 minucie 39 sekundach:
najlepiej w dwie osoby się dobrać.

System jedynie zwiększa szansę na wygraną, ale niczego nie gwarantuje. Trzeba mieć po prostu szczęście, regularnie przeglądam posty na facebook Lotto i są osoby co trafiają na chybił trafił, ale i takie co grają na własne liczby na jedno bądź kilka losowań po jednym lub kilka zakładów. Sam osobiście mam wytypowany własny zestaw liczb i cały czas nim gram. Niski koszt i zarazem jesteś w grze.ponury_grabarz pisze: ↑27 lut 2021, 13:33Dobrze powiedziane a Boobs wie co mówiTeż grałem wiele razy podobnie , też wysłałem mnóstwo systemów .Ostatnio nawet 14.02 w systemie 11 za prawie 700 zł trafiłem raptę 1 liczbę ,ale byłem tego świadomy że właśnie tak będzie , mimo straty kasy . I choć sobie będziemy mówić ze ta gra to porażka , bez sensu czy oszustwo to spójrzmy na fakty . Trochę mi to zajeło ale sprawdziłem od początku roku główną trafiło 67 osób , w całym 2020 ok 400 dokładnie 397 zakładam ze 3/4 z tego główną trafiła za mniej niż 10 zł i oni nie powiedząć ze ta gra to porażka wydali drobniaki wygrali konkretne pieniądze. Tak jak mowi Boobs w tej grze nie można nastawić się ze wygrasz , czy jakiś kolwiek zwrot . Niektórych kuszą systemy bo widzą jak Blank1981 trafia i tak sobie myślą ze większa szansa , że łatwiej . A to bzdura bo sam wam o tym powiedział ze dziennie wydaje prawie 300 zł .Blank udostępnia wygrane kupony ale nie udostępnia tych które są przegrane a myślę , jestem pewiem ze ładna kupka systemów która trafiła do kosza by się uzbierała .
Ogólnie dałem sobie spokój z takim ostrzejszym graniem , ten system był jedyny w tym roku
No wiadomo, że nie spodziewasz się tego, że w konkretnym dniu utrafisz główną wygraną. Ale często ktoś się nastawia, wydaje kupę kasy na systemy, robi wiele, żeby "przyciągnąć" wygraną do siebie a potem okazuje się, ż 300k zgarnia ktoś z Pierdzisziewic, kto zagrał za 1,50 zł wygrzebane z portfela. Można się zniechęcić. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że straszna posucha była u mnie w Mini, baaardzo długo żadnej trójki, o czwórce nie wspominając.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości