ponury_grabarz pisze: ↑20 lip 2020, 5:47Wczoraj trafiłem 3/5 w systemie 10. Było bardzo blisko 4/5 bo miałem 3 a padło 4 i wygrana mogła wynieść ponad 4300 zł a tak to spory zawód bo praktycznie wygrałem tylko 82 zł . Parę dni temu wtopiłem na 2 x system 9. Ogólnie znów daje sobie spokój z systemami przynajmniej tak zakładam .
Ps takie wygrane mimo kwoty 460 zł nie nadają się na żadną alejkę bo wkład był prawie taki sam .
Zakładam że forumowicze którzy tu trafiają czasem w systemie , przegrywają drugie tyle na systemach ale raczej nikt się do tego nie przyzna .
Pozdrawiam
Przy systemie tak samo jak przy zakładzie prostym po prostu musisz mieć szczęście, i choć teoretycznie masz większą szansę na wygraną to raczej bym do tego podchodził z dystansem (prawdopodobienstwo tylko tabelkowe) i grał na zasadzie - większa inwestycja - ewentualna większa wtopa lub wygrana, pod rząd miałem np 2 wygrane w systemach 8 i 7 i były to czwórki a później 30 razy nic:) później np w systemie 7 weszła 3ka

Nawet jak wysłałeś system 10 to jeszcze są 32 inne liczby które mogą wypaść:) więc to prawdopodobieństwo "realne" nadal nie jest duże nawet na trójkę:)
Pozdro
Dodano po 3 minutach 47 sekundach:
I gratulacje hehe bo mogło być zero:)