NASZE - WASZE TYPY

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
dansky
Cwaniak
Kontakt:

Re: NASZE - WASZE TYPY

Post autor: dansky » 07 cze 2019, 17:06

To kiedy chcesz to analizować? Tydzień, to powinny być jakieś oznaki trendu, a tu nic!

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 07 cze 2019, 17:31

dansky pisze:
07 cze 2019, 17:06
To kiedy chcesz to analizować? Tydzień, to powinny być jakieś oznaki trendu, a tu nic!
Zamień drobne na konkrety, wygraj nawet 400 tyś, więc te nawet prędzej czy później nastąpi. Bez wątpienia. Oczywistą oczywistością jest że oferta została klepnieta przez TS. Zmiana oferty jest skierowana przede wszystkim do młodego odbiorcy, pokolenie które zaczyna przygodę na szybkie zdobycie kasy ma nie zauważyć drgań cenowych i grać tak jak my do tej pory... Oczywiście za drobne 😎 Dla nich to będzie normalne dla nas już nie koniecznie. Tak jak wszędzie tak i tu potrzeba świeżej krwi aby drenować sens spektakularnego hazardu... Radziłbym zająć się lepiej tym co najważniejsze - typowaniem 🤦‍♂️
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 07 cze 2019, 17:54

dansky pisze:
07 cze 2019, 17:06
Oznaki trendu już były - gdy nie padła piątka to bardzo dobrze płatne były trójki i czwórki. Prawie pięć dych za 3/5 przed podwyżką cen zdarzało się baaaaardzo rzadko. Teraz w ostatnich kilku dniach piątka waha się w przedziale 300-320 tysięcy złotych. Kwestią czasu jest kiedy będzie to 400 tysięcy a może i nawet więcej. Tylko cierpliwości.

tmobileadin
Cyc
Kontakt:

Post autor: tmobileadin » 08 cze 2019, 0:32

Dziwna sprawa, zakupiłem kupon na lotto.pl kilka minut przed losowaniem, który został mi natychmiast anulowany bez powodu, a korekta, która podobno została mi zwrócona, tak naprawdę nie została mi zwrócona na moje konto... Co najlepsze nie mogę sprawdzić szczegółów dotyczących tego właśnie kuponu, a tylko ten komunikat, który wstawiłem niżej... Wiem tylko, że zakupiłem go na 4 kolejne losowania i prawdopodobnie około 21.26, a nie 21.46, jak w historii mi wyświetla... Czyżby gmeral ktoś z obsługi serwisu na moim koncie ? Potwiedzenia zakupu za zakłady, które dostaje na emaila, jak nigdy przyszły z ponad godzinnym opóźnieniem...

Obrazek

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 08 cze 2019, 0:50

Na pewno o 21.26 zakupiłes ? Bo kupon czy kupony można nadawać do 21.30.
Od tej godziny jest blokada sprzedazy
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

tmobileadin
Cyc
Kontakt:

Post autor: tmobileadin » 08 cze 2019, 1:14

Krzysiek pisze:
08 cze 2019, 0:50
Na pewno o 21.26 zakupiłes ? Bo kupon czy kupony można nadawać do 21.30.
Od tej godziny jest blokada sprzedazy
Zakupiłem na pewno ostatni dokładnie o 21.26.

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 08 cze 2019, 3:02

boobs pisze:
07 cze 2019, 15:37
Wydaje mi się, że nie masz racji. Sama przed podwyżką grałaś najczęściej na 6 zakładów w Mini i czy po podwyżce cen coś się zmieniło w tej kwestii?
Nie chodzi o rację, ale o fakty. Fakty są takie, że pula ani wygrane się nie zwiększyły, a z faktami się raczej nie dyskutuje. Nie ma co czekać, że na długi weekend lub jakieś święta wzrośnie pula, bo takie sytuacje zdarzały się też przed podwyżką. Mieliśmy to odczuć, ale fakty są zupełnie inne.
Jedno jest pewne, nic się nie zmieniło i każde losowanie temu dowodzi. Uważam, że nie masz racji. Gram 4 lub 5 zakładami.

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 08 cze 2019, 6:33

Dobra, skończcie temat bo zaraz się okaże że TS to zwykła wydmuszka,coś obiecał ale nie dał - ojej. Męczenie tego tematu jest na poziomie piaskownicy. Niech ktoś rzuci lepiej swoimi liczbami na dzisiejsze losowanie może coś przeanalizujemy wspólnie. 💪 Przed a nie po losowaniu.

Dodano po 17 minutach 3 sekundach:
tmobileadin pisze:
08 cze 2019, 0:32
Dziwna sprawa, zakupiłem kupon na lotto.pl kilka minut przed losowaniem, który został mi natychmiast anulowany bez powodu, a korekta, która podobno została mi zwrócona, tak naprawdę nie została mi zwrócona na moje konto... Co najlepsze nie mogę sprawdzić szczegółów dotyczących tego właśnie kuponu, a tylko ten komunikat, który wstawiłem niżej... Wiem tylko, że zakupiłem go na 4 kolejne losowania i prawdopodobnie około 21.26, a nie 21.46, jak w historii mi wyświetla... Czyżby gmeral ktoś z obsługi serwisu na moim koncie ? Potwiedzenia zakupu za zakłady, które dostaje na emaila, jak nigdy przyszły z ponad godzinnym opóźnieniem...

Obrazek
Ostatnio wyskoczył mi komunikat że nie mogą zweryfikować mojej tożsamości i kupony nie zostały zawarte 🤔 rzekomo że jestem poza granicami Polski... W końcu zakłady zostały zawarte ale kolejnego dnia bez mojej zgody... noooooo dziwna sprawa. W załączniku zagadka na rozluźnienie atmosfery 👊😎
Załączniki
Screenshot_20190603_232833.jpg
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
Tabaluga
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Tabaluga » 08 cze 2019, 8:54

Dalej brakuje 100zł ? ;)

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 08 cze 2019, 12:06

sqoot pisze:
08 cze 2019, 6:50
Dobra, skończcie temat bo zaraz się okaże że TS to zwykła wydmuszka,coś obiecał ale nie dał - ojej. Męczenie tego tematu jest na poziomie piaskownicy.
Raczej na tym poziomie jej użytkownicy nie znaliby zasad, w obrębie których mieliby się poruszać :D
A męczenie liczb i tak nic nie daje, bo sami widzimy jakie układy wpadają: 04,05,15,25,25 i 03,04,05,06,10 :mrgreen:

ODPOWIEDZ