Krzysiek jestem użytkownikiem programu nie autorem. Autor programu podpisuje się jako "Autor" tzn pozostaje anonimowy. Jak już jesteśmy przy tym, słowo od autora
P.S.
Warto program poznawać zaczynając od podstawowych funkcji potem zacząć od typowań. Zwykle dąży się do tego żeby były najlepsze wyniki typowań czy systemów w przeszłości lub w ostatnich losowaniach. Można tworzyć i optymalizować typowania i systemy. Ja korzystam z ustawień oryginalnych, ale czasami używam różnych opcji do polepszenia wyników.
Moje spostrzeżęnia są następujące:
Granie na długie przerwy trafień jest raczej nie oplacalne. Niektóra statystyka może się opóźniać więc na długie przerwy raczej się nie gra. Coś co nie przychodzi długo ma potem tendencje do nadrobienia - po trafieniu. Warto każdą funkcję sprawdzać osobno, zaznaczanie dużej ilości opcji na raz raczej nie daje oczekiwanych skutków. Do użytkownika należy w 100% decyzja jak grać i czy grać.
Życzę sukcesów!
Autor
tabaluga poruszyłeś bardzo ważną kwestię i uważam że to jest czas na nowy temat. Co tak naprawdę wiemy o samej maszynie ? próbował ktoś porównać losowania w zwolnionym tempie ?