NASZE - WASZE TYPY

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Re: NASZE - WASZE TYPY

Post autor: sqoot » 01 sie 2018, 3:52

Jeśli ktoś postawił wczoraj na liczby odrzucone i zagrał systemem 11 liczb - 66 zakładów otrzymał gwarancje 1 czwórki oraz 12 trójek ;) Co do ankiety, czy uważasz że typowanie nowego zestawu liczb na każdy dzień to dobry pomysł? Chciałbym poznać Wasze zdanie. Grając przez prawie miesiąc z chłopakami z zielonego forum zestawem liczb stałych wygenerowanym przez jedną z osób efekt jest krótko mówiąc słaby. Osobiście uważam że liczby powinny być generowane codziennie nowe NA DANY MOMENT akurat w mini ma to przełożenie co już np w mulimulti niekoniecznie.
Krzysiek pisze:
31 lip 2018, 23:33
@sqoot że tak zapytam bo chyba się nie domyśliłem wcześniej, ty jesteś autorem TotoStat?
Krzysiek jestem użytkownikiem programu nie autorem. Autor programu podpisuje się jako "Autor" tzn pozostaje anonimowy. Jak już jesteśmy przy tym, słowo od autora

P.S.
Warto program poznawać zaczynając od podstawowych funkcji potem zacząć od typowań. Zwykle dąży się do tego żeby były najlepsze wyniki typowań czy systemów w przeszłości lub w ostatnich losowaniach. Można tworzyć i optymalizować typowania i systemy. Ja korzystam z ustawień oryginalnych, ale czasami używam różnych opcji do polepszenia wyników.

Moje spostrzeżęnia są następujące:
Granie na długie przerwy trafień jest raczej nie oplacalne. Niektóra statystyka może się opóźniać więc na długie przerwy raczej się nie gra. Coś co nie przychodzi długo ma potem tendencje do nadrobienia - po trafieniu. Warto każdą funkcję sprawdzać osobno, zaznaczanie dużej ilości opcji na raz raczej nie daje oczekiwanych skutków. Do użytkownika należy w 100% decyzja jak grać i czy grać.

Życzę sukcesów!
Autor
Tabaluga pisze:
31 lip 2018, 23:35
Dla mnie dziwne jest to,że jeśli oni nas czytają to równie dobrze mogą maszyną sterować a po drugie skoro nas czytają to my staramy się enigmę złamać a oni ją ulepszają...
tabaluga poruszyłeś bardzo ważną kwestię i uważam że to jest czas na nowy temat. Co tak naprawdę wiemy o samej maszynie ? próbował ktoś porównać losowania w zwolnionym tempie ?
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: House » 01 sie 2018, 5:53

sqoot pisze:
31 lip 2018, 22:47

Do moderatorów forum, pogadajcie z adminem że chciałbym przeprowadzić ankietę. Jest w ogóle taka możliwość?
Tworząc nowy temat masz możliwość stworzenia ankiety.

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 01 sie 2018, 7:58

Admin lub mod może do tego tematu dodać ankietę :)
@sqoot co masz na myśli pisząc o zwolnionym tempie?
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 01 sie 2018, 10:02

Krzysiek pisze:
01 sie 2018, 7:58
Admin lub mod może do tego tematu dodać ankietę :)
@sqoot co masz na myśli pisząc o zwolnionym tempie?
Zastanawia mnie sposób mieszania liczb przez maszynę, jeśli operator ma wpływ na sposób ustawienia danego losowania lub cyklu to wtedy w zwolnionym tempie ktoś z dobrym okiem wyłapie zapewne np początkową rotacje kulek...nie mam na to dowodów że tak jest ale tez nie można tego wykluczyć. Przydałby się ktoś kto mógłby nagrywać losowania w mini i udostępniać np na youtuba. Poprzedni tydzień graliśmy sposobem mieszania liczb względem gęstości minimalnej w tym tygodniu mieszanie mogło się zmienić...
Gra Grupowa na [spam]

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 01 sie 2018, 10:14

No dobra, jeśli kombinują to po co? myślicie że siedzą tutaj na forum i patrzą jak typujemy? :o Moim zdaniem zbyt dużo ludzi pracuje w TS aby takie wałki robić, jeżeli już są to wie o tym garstka ludzi...

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 01 sie 2018, 10:18

tier pisze:
01 sie 2018, 10:14
No dobra, jeśli kombinują to po co? myślicie że siedzą tutaj na forum i patrzą jak typujemy? :o Moim zdaniem zbyt dużo ludzi pracuje w TS aby takie wałki robić, jeżeli już są to wie o tym garstka ludzi...
tier nawet przez myśl mi nie przeszło że to może być wałek, po prostu ustawiają mieszanie względem danego cyklu i tyle, mają do tego absolutne prawo. Pytanie czy tak jest ? 8-)
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: House » 01 sie 2018, 10:31

Wałków nie trzeba robić bo biorą połowę puli dla siebie a resztę zwracają dla ludu. Sami czworki nawet trafialiscie, ja nigdy. Problem jest taki, że jest 850 tys kombinacji... I jak gra milion ludzi to sam rachunek prawdopodobienstwa wszystkich zaora...

Obojetnie ile ludzi wygra oni i tak mają połowę dla siebie więc nie ma powodu aby w grze ze zmienną pulą robic wałki. Juz predzej w keno, chociaz tam tez rachunek prawdopodobienstwa ora wszystko bo nawet na sucho nie idzie nic trafic.

A że od czasu do czasu wymienią kulki czy maszynę to juz inna sprawa. Z ich punktu widzenia musi byc wszystko loteryjne. Nic nie zyskują na tym bo ich % puli jest stały ale zapewne mają kontrole i muszą wykazywac pełną losowosc maszyn...

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 01 sie 2018, 10:38

Nie wiemy ile jeszcze jest "zdublowanych" kuponów, a jak widać po wygranych dość często w 1 losowaniu są 2 wygrane a czasami 4-5... grających jest na pewno więcej jak 850 tyś a są przecież losowania bez wygranej to by potwierdzało że jednak kupony powtarzają się.

Awatar użytkownika
Tabaluga
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Tabaluga » 01 sie 2018, 11:03

A co myślicie o dokupywaniu liczb?Z tego co widzę to nawet sporo 5/5 po dokupywaniu wpada.

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 01 sie 2018, 11:06

Mówisz o systemie?

ODPOWIEDZ