Przewidywanie
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
Pytanie czy wiesz dlaczego tak jest.
A teraz przysłowiowe "gramy dalej "
Ale i tak nikt z was nie wygra głównej bo to jest niemożliwe
Dodano po 2 minutach 45 sekundach:
A teraz mam pytanie!
Ile krst graczy mini lotto na forum ?
Czy jest to możliwe sprawdzić?
Matematyka nie kłamie. Chcę sprawdzić jak to wygląda statystyczne.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wiem że, to nie jest forum o polityce, ale widząc co wyrabiają rządzący z KPO a w Sejmie w sprawie praw dziecka wypowiada się karany pedofil to mam coraz większe wątpliwości co do porządku jaki musi panować w firmie Totalizator Sportowy.

- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
A ja czekam cierpliwie na powtórkę z 2022 roku; to realnie ma na mnie wpływ.
Ulubieńcy tłumów będą wciskać znowu kit że to dla Polski, i wojna jest, i inne przypalone tematy.
jak Obajtek znowu podniesie cenę paliwa, wzrośnie koszt dojazdu do kolektury tototlotka,
mieszkam na wsi zabitej dechami.
Ulubieńcy tłumów będą wciskać znowu kit że to dla Polski, i wojna jest, i inne przypalone tematy.
jak Obajtek znowu podniesie cenę paliwa, wzrośnie koszt dojazdu do kolektury tototlotka,

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Mam swoje przypuszczenia dlaczego tak się dzieje. Algorytmy robią swoją czarną robotę

W Mini Lotto gram codziennie. Na koncie dwie czwórki i kilkadziesiąt trójek (nie liczyłam dokładnie)

Moje dwie ostatnie trójki w ML są z czerwca. Od tego czasu wpada non stop 2/5, ale w zamian za to sukcesy w Keno i przede wszystkim w zdrapkach

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
+1Belzebabka pisze: ↑10 sie 2025, 13:48Wiem że, to nie jest forum o polityce, ale widząc co wyrabiają rządzący z KPO a w Sejmie w sprawie praw dziecka wypowiada się karany pedofil to mam coraz większe wątpliwości co do porządku jaki musi panować w firmie Totalizator Sportowy.![]()
![]()
![]()
-
- Maniak
- Kontakt:
U mnie praktycznie każdy kupon wygląda tak samo.
- Załączniki
-
- 20250815_073416.jpg (329.42 KiB) Przejrzano 561 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:08:15 07:34:16Image taken on:15 sie 2025, 5:34Focus length:3.94 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/2.4ISO speed rating:200Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-A035GExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
-
- Maniak
- Kontakt:
Wolne i gorąco
I tak sobie siedzę i analizuję. Patrzę na zestawy rozpisane w sobotę, ktore wysłane i nic ! Ale jak bym miał je na 4 kolejne losowania a nie na jedno tylko w sobotę to miałbym 3 trójki w kolejnych dniach.
Zresztą nie wiem czy miałbym te trójki, bo nie wiadomo czy by wtedy były podane takie wyniki jakie są na stronie internetowej. Problem jest taki, że nie ma możliwości sprawdzenia czy gra jest losowa !
I zastanawiam się dlaczego tak dużo trafień jest w niewyslanych zestawach lub w poprzednich kuponach a w wysłanych nie ma nic!

I tak sobie siedzę i analizuję. Patrzę na zestawy rozpisane w sobotę, ktore wysłane i nic ! Ale jak bym miał je na 4 kolejne losowania a nie na jedno tylko w sobotę to miałbym 3 trójki w kolejnych dniach.
Zresztą nie wiem czy miałbym te trójki, bo nie wiadomo czy by wtedy były podane takie wyniki jakie są na stronie internetowej. Problem jest taki, że nie ma możliwości sprawdzenia czy gra jest losowa !
I zastanawiam się dlaczego tak dużo trafień jest w niewyslanych zestawach lub w poprzednich kuponach a w wysłanych nie ma nic!
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Pisałam już o tym. Algorytmy robią swoje 

- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Hejo,
Jeśli chodzi o mnie, odpuściłem parę dni, bo też lipa. Ale dziś włączam się do gry, dodatkowo, sporo zajęć i nawet nie ma czasu poanalizować itd. nawet wczoraj byłem w pracy, wiem że to Was nie interesuje, ale mam taką skuchę, że muszę sam skreślić liczby, i czas by trochę pomyśleć; jak wyślę na CT to mam pecha, a tutaj nie muszę się zastanawiać.
To tylko wrażenie, bo co za różnica CT WT, czort znajet co będzie; ale umysł człowieka to inna sprawa, złudne poczucie że możesz rozwiązać zagadkę
Jeśli chodzi o mnie, odpuściłem parę dni, bo też lipa. Ale dziś włączam się do gry, dodatkowo, sporo zajęć i nawet nie ma czasu poanalizować itd. nawet wczoraj byłem w pracy, wiem że to Was nie interesuje, ale mam taką skuchę, że muszę sam skreślić liczby, i czas by trochę pomyśleć; jak wyślę na CT to mam pecha, a tutaj nie muszę się zastanawiać.
To tylko wrażenie, bo co za różnica CT WT, czort znajet co będzie; ale umysł człowieka to inna sprawa, złudne poczucie że możesz rozwiązać zagadkę